•اعزام كاروان پياده شهرستان آمل به مرقد مطهر امام راحل
كاروان پياده عاشقان حسينی و زائران خمينی شهرستان آمل از جوار امامزاده ابراهيم (ع) عازم مرقد مطهر بنيان گذار كبير انقلاب اسلامی شد.
• پنج شنبه نهم خرداد 1392 خورشيدی • تعداد نمايش : 4
به گزارش روابط عمومی اوقاف و امور خيريه استان مازندران، در مراسم بدرقه كه با حضور مسوولان، بسيجيان و خانواده های مطهر شهدا برگزار شد، دلدادگان امام خمينی(ره) با تجديد عهد و پيمان با شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی از گلزار شهدای آستان مقدس امام زاده ابراهيم(ع) عازم تهران شدند.
يدالله اكبرزاده ، رييس ستاد گراميداشت ارتحال امام خمينی(ره) آمل، در اين مراسم با بيان اين كه شما عزيزان ثابت كرديد كه با انگيزه ای الهی و معنوی در اين مسير قدم گذاشته ايد، گفت: حضور ارزنده شما نشانگر آن است كه ياد و خاطره امام عزيز هيچ وقت از بين نمی رود كه در واقع شما سفيران و نماينده مردم شهرستان هزار سنگر آمل هستيد.
فرماندار آمل با تاكيد بر اين كه ياد و خاطره امام خمينی(ره) در دل ها زنده است ، بيان داشت: نام امام خمينی(ره) به عنوان بنيان گذار و شخصيت ماندگار انقلاب اسلامی هرگز از خاطره ها محو نمی شود.
اكبرزاده با اشاره به اينكه بايد هميشه ايران اسلامی در دنيا با نام امام راحل شناخته شود، گفت: بنا به فرمايشات مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی ايران بدون نام امام امت در هيچ جای دنيا شناخته شده نيست.
رييس ستاد گراميداشت ارتحال امام خمينی(ره) آمل در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به نام گذاری سال 92 از سوی رهبر معظم به سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی، گفت: همگان بايد در راستای تحقق شعار سال و اجرای منويات ارزنده رهبر معظم انقلاب اسلامی تلاش كنند.
فرماندار آمل با بيان اين كه انتخابات آزمونی الهی است كه بايد توجه شود تا مسائل حاشيه ای در آن وجود نداشته باشد،بيان داشت: حضور گسترده مردم سبب خنثی شدن نقشه ها و تلاش های دشمنان شده و به آنان نشان می دهد كه تلاش های آنان تاثيری در اراده ملت ايران ندارد.