کد خبر: 2541218
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸

شركت 27 هزار دانش‌آموز لرستانی در مراسم قدرشناسی از برترين‌های جشنواره قرآنی

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون آموزش ابتدايی آموزش و پرورش استان لرستان گفت: 27 هزار دانش‌آموز لرستانی امسال در مراسم جشن سپاس و قدرشناسی از حفظ، قرائت و مهارت‌آموزی قرآن‌كريم شركت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل آموزش و پرورش لرستان، زهرا ندری، معاون آموزش ابتدايی آموزش و پرورش استان لرستان از شركت 27 هزار دانش‌آموز لرستانی امسال در مراسم جشن سپاس و قدرشناسی از حفظ، قرائت و مهارت‌آموزی قرآن كريم خبر داد و گفت: هدف از اجرای اين جشنواره در پايه سوم ابتدايی، تقويت گرايش بيشتر جوانان و نوجوانان و علاقه‌مند كردن آنها به يادگيری و انس بيشتر با قرآن كريم است.
وی افزود: اين مراسم طی سال جاری در قالب طرح فضايل اخلاقی و آثار هنری و فرهنگی مبتنی بر دين و آموزه‌های دينی برگزار می‌شود.
captcha