کد خبر: 2541680
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۱

ويژه‌نامه الكترونيكی «انتخاب اصلح با معيار قرآنی» در تبيان منتشر شد

تارنمای فرهنگی اطلاع‌رسانی تبيان در آستانه برگزاری انتخابات رياست جمهوری و خلق حماسه سياسی در 24خردادماه، ويژه‌نامه الكترونيكی «انتخاب اصلح با معيار قرآنی» را در محيط مجازی منتشر كرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی سازمان تبليغات اسلامی، بخش قرآنی مؤسسه تبيان ويژه‌نامه الكترونيكی «انتخاب اصلح با معيار قرآنی» را تهيه كرده تا كاربران را با روش‌های انتخاب اصلح بر پايه تعلميات قرآنی آشنا كند.
«با چه معياری انتخاب كنيم؟، معيارهای قرآنی برای انتخاب رئيس قوه مجريه، استكبارستيزی در 4 سكانس، زندگی كاخ‌نشينی دور از شأن كارگزار نظام اسلامی، توصيه‌های انتخاباتی قرآن كريم، در مديريت خيانت نكنيم، بصيرت سياسی فرد منتخب، پيشنهاد قرآنی برای كارآمدی بيشتر نظام، عدالت‌محوری در انتخاب و گزينش، گزينش مدير لايق به روايت قرآن، چگونه فرد صادق را انتخاب كنيم؟» از مطالب منتشر شده در اين ويژه‌نامه است كه افراد را برای انتخاب فرد مناسب برای احراز پست رياست جمهوری راهنمايی می‌كند.
اين ويژه‌نامه توسط زهرا اجلال برای بخش قرآن مؤسسه تبيان تهيه شده و طراحی و گرافيك آن برعهده محبوبه همتی بوده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای بازخوانی اين ويژه‌نامه به نشانی tebyan.net مراجعه كنند.
captcha