کد خبر: 2542215
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۰

مردم روز 24 خرداد حماسه سياسی بزرگی را خلق خواهند كرد

دبير اجرايی شورای هماهنگی تبليغات اسلامی ابركوه گفت: مردم آگاه ايران اسلامی با حماسه بزرگ و ماندگار در انتخابات 24 خرداد صحنه‌های به يادمانی رقم خواهند زد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، جواد عادل، دبير اجرايی شورای هماهنگی تبليغات اسلامی ابركوه اظهار كرد: ملت در تحقق فرامين رهبر معظم انقلاب و لبيك به توصيه‌های ايشان با حضور حداكثری در انتخابات پيش روی، اسلام و انقلاب را در برابر همه توطئه‌های دشمنان و بدخواهان بيمه خواهند كرد.
وی گفت: ملت فهيم ايران اسلامی در طول 34سال پيروزی انقلاب در اطاعت از ولايت هميشه در صحنه‌‌های انقلاب خالق حماسه‌های بزرگ و ارزشمندی بوده‌اند.
عادل تصريح كرد: ملت ايران بار ديگر با حضور بانشاط و پرشكوه در روز 24 خرداد در پای صندوق‌های اخذ رأی، با فرياد مرگ بر آمريكا خط بطلان بر تمام معادلات دشمن خواهند كشيد.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ابركوه تصريح كرد: قطعاً حضور گسترده، حماسی و حداكثری مردم در اين صحنه خطير تمام توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب خواهد كرد.
captcha