کد خبر: 2542246
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰

حضور حماسی مردم در انتخابات مصداق بارز امر به معروف است

گروه سياسی: حضور حماسی مردم در انتخابات سرنوشت ساز 24 خرداد مصداق بارز امر به معروف و غفلت از آن و عدم حضور انتخابات گناه نابخشودنی و خسارت‌بار است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، حجت‌الاسلام محمدی سبزواری، امام جمعه قروه درجزين، شنبه، 11 خردادماه در نشست ستاد احياء امر به معروف شهرستان رزن گفت: حضور حماسی مردم در انتخابات سرنوشت ساز 24 خرداد مصداق بارز امر به معروف و غفلت از آن و عدم حضور انتخابات گناه نابخشودنی و خسارت‌بار است.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منكر واجب فقهی و حكمی است و چنانچه دو فريضه مغفول به اعتقادات مردم پيوند بخورد احياء فريضتين در جممعه اسلامی نهادينه خواهد شد.
حجت‌الاسلام محمدی سبزواری تصريح كرد: سالانه ميلياردها تومان در كشور هزينه برخورد با مجرم در دستگاه‌های امنيتی – انتظامی – قضائی صورت می‌گيرد كه البته در جای خود لازم است، چنانچه درصدی از بودجه هزينه پيشگيری از وقوع جرم و اشاعه فرهنگ امر به معروف و تذكر لسانی كه مورد تأكيد مقام معظم رهبری گردد بسياری از ناهنجاری‌ها و بداخلاقی‌های اجتماعی كاهش پيدا می‌كند كه همان خاصيت امر به معروف و نهی از منكر است.
امام جمعه قروه درجزين در ادامه گفت: تلاش‌های رسانه ملی در پر كردن اوقات فراغت مردم قابل تقدير است اما به نظر می‌رسد مديران سازمان صدا و سيما در تهيه و پخش برنامه‌های گوناگون اعم از سريال های خارجی و داخلی كه گاهی اوقات بد آموزی دارد و زمينه خدشه به خانواده‌ها، احترام به والدين، روابط دختر و پسر، تجمل‌گرائی، دوری از سبك زندگی اسلامی را فراهم می‌سازد بازنگری و تجديد نظر كنند.
اين مقام مسئول اضافه كرد: احياء امر به معروف و نهی از منكر بسج همگانی می‌خواهد و اين امر تعلق به جامعه مسلمين دارد و همه مكلف به انجام آن هستند و اختصاص به سازمان و يا دستگاه خاصی ندارد.
وی خاطرنشان كرد: ستاد احياء امر به معروف و نهی از منكر همان‌طور كه از نامش پيدا است موظف به هماهنگی است و وظيفه مديران و مردم پشتيبانی از ستاد و احياء فريضه الهی است.
captcha