کد خبر: 2543801
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶

بيست ‌و نهمين مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران 29 خرداد برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران روز چهارشنبه، 29 خردادماه در مسجد امام حسين(ع) در منطقه هفت تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، بيست و نهمين مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران، روز چهارشنبه، 29 خردادماه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد امام حسين(ع) واقع در منطقه هفت شهر تهران برگزار می‌شود.
بنابر اين گزارش، فرهنگ‌‌سرای قرآن در راستای اشاعه فرهنگ قرآنی و با هدف تجليل از فعالان قرآنی شهر تهران و نيز ايجاد تشكل قرآنيان، مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران را تشكيل و ساماندهی كرده است.
مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران از آذرماه سال 1388 اقدام به برگزاری ماهانه اين مجمع با حضور استادان، قاريان ممتاز و بين‌المللی، گروه‌های هم‌خوانی و تواشيح، سخنرانی انديشمندان قرآنی، اجرای مسابقات حضوری و اهداء جوائز نفيس كرده است و هم‌چنان ادامه دارد.
مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران در سال جاری مانند سال گذشته به صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود و اين دومين مجمع قاريان و قرآنيان شهر تهران است كه در سال جديد برگزار می‌شود، اولين جلسه اين مجمع در سال جديد ارديبهشت‌ماه امسال در مسجد قاسم‌ ابن الحسن(ع) در منطقه 14 شهر تهران برگزار شد.
يادآور می‌شود، حضور در اين مجمع برای عموم مردم آزاد است، همچنين مسجد امام حسين(ع) واقع در ضلع شمال غربی ميدان امام حسين(ع) است.
captcha