کد خبر: 2544002
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۹

قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ويژگی برنده واقعی عرصه انتخابات است

گروه سياسی: فرماندار شهرستان سقز ‌شورا را عرصه كار فرهنگی‌، عمرانی، ‌اجتماعی و اقتصادی دانست و گفت: برنده واقعی در صحنه انتخابات كسی است كه قانون‌مداری و اخلاق‌مداری را پيشه می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، نادر فخری، فرماندار شهرستان سقز شنبه، 18 خردادماه در جمع داوطلبان چهارمين دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر سقز و صاحب عرصه انتخابات را عرصه آبروداری‌، اعتمادسازی، مجاهدت و جنگ با دشمن عنوان و اظهار كرد: اعتمادسازی باعث افزايش اعتبار بين اجتماع می‌شود، كه اين امر با قانون‌مداری و رعايت اخلاق اسلامی‌، دوری كردن از تهمت و افترا به ساير رقيبان و انجام ندادن رفتارهای ضدارزشی و ضداخلاقی ميسر می‌شود.
وی ‌شورا را عرصه كار فرهنگی‌، عمرانی، ‌اجتماعی و اقتصادی دانست و افزود: برنده واقعی در صحنه انتخابات كسی است كه قانون‌مداری و اخلاق‌مداری را پيشه می‌كنند.
فخری بر ايجاد شور و نشاط انتخاباتی و بر حضور گسترده و دشمن‌شكن مردم،‌ انتخاب افراد مناسب برای ستادها، ‌عدم تخريب داوطلبان توسط هوادران يكديگر، تأكيد و اعلام كرد: حضور گسترده باعث شادی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) ‌و تمامی دوستداران نظام مقدس اسلامی می‌شود.
وی با اشاره به نزديك شدن آغاز تبليغات كانديداهای شوراهای اسلامی بيان كرد: عمل كردن خلاف قانون و مقررات انتخابات توسط نامزدها و حاميان آنها جرم است، لذا بايد كانديداها و طرفدارانشان در چارچوب قانون تبليغات كنند.
فرماندار شهرستان سقز عنوان كرد: داوطلبان ملزم به رعايت مواد قانونی در تبليغات انتخاباتی خود هستند، چرا‌كه لازمه برگزاری يك انتخابات با شكوه قانون‌مداری است.
وی افزود: شهر سقز،‌ جای آزمون و خطا نيست و در همين راستا برای بررسی دقيق مصوبه‌های شورا كميته تطبيق از فارغ‌التحصيلان مقاطع كارشناسی ارشد و دكترا تشكيل داده‌ايم.
ماموستا عبدالرحمان حسين‌زاده، امام جمعه شهر سقز ‌مسئله انتخابات و شوراهای اسلامی را يك موضوع بسيار بااهميت دانست و اظهار اميدواری كرد: داوطلبان با انجام ورعايت اخلاق حسنه اسلامی در امر انتخابات رضايت خدا و خلق خدا را به‌دست آورند.
محسن بيگلری،‌ نماينده مردم شريف شهرستان‌‌های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی نيز بر رعايت اخلاق انتخاباتی،‌ عدم تخريب و برچسب زدن يكديگر، ‌دعوت مردم به مشاركت گسترده، ‌خدمت به مردم و رقابت سالم در انتخابات 24 خرداد تأكيد كرد.
سراج‌‌، رئيس اداراه اطلاعات شهرستان سقز در اين نشست،‌ بر ضرورت هوشياری كانديداها در راستای پيشگيری از دسيسه‌ها و ترفندهای دشمنان تأكيد كرد.
محمد جباری‌، رئيس دادگستری شهرستان سقز و رئيس كميته پيشگيری از جرائم انتخاباتی به تشريح انواع جرائم به‌ويژه در هنگام تبليغات پرداختند.
گفتنی است؛ اين نشست در راستای تصميمات اتخاذ شده در كميته پيشگيری از جرائم و تخلفات انتخاباتی، نشست توجيهی با داوطلبان چهارمين دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر سقز و صاحب برگزار شد.
captcha