کد خبر: 2544413
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹

نشست علمی - قرآنی مجمع قاريان قرآن در تهران برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: چهارمين نشست علمی - قرآنی مجمع قاريان قرآن با موضوع كيهان‌شناسی از نگاه و منظر قرآن با حضور سيدحسين اميديانی، استاد دانشگاه، منجم و عضو پيوسته انجمن فيزيك و نجوم ايران در حسينيه خامس آل‌عبا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، چهارمين نشست علمی ـ قرآنی مجمع قاريان قرآن با موضوع كيهان‌شناسی از نگاه و منظر قرآن با حضور سيدحسين اميديانی، استاد دانشگاه، منجم و عضو پيوسته انجمن فيزيك و نجوم ايران در حسينيه خامس آل‌عبا برگزار شد.
در اين نشست علمی ـ قرآنی كه با حضور تعداد زيادی از علاقه‌مندان به مباحث نجوم برگزار شد، استاد اميديانی با ارائه فيلم به شرح علمی خلقت زمين و آيات و روايات مربوطه پرداخت.
اين جلسات با هدف آشنايی قاريان، حافظان و علاقه‌مندان به مفاهيم موضوعی قرآن برگزار می‌شود؛ كه اين نشست به صورت فصلی و با موضوع از پيش تعيين‌شده و به صورت مستمر برگزار می‌شود.
لازم به ذكر است كه فايل صوتی و گزارش تصويری اين نشست در پايگاه اينترنتی مجمع قاريان قرآن كريم به آدرس WWW.Jalase-majma.ir جهت استفاده علاقه‌مندان قرار دارد.
جلسات مجمع قاريان قرآن كريم روزهای جمعه از ساعت 18:30 تا 22:30 به آدرس تهران، بزرگراه نواب صفوی، تقاطع پل امام خمينی، پشت ساختمان بازنشستگی شهرداری تهران، حسينيه خامس آل عبا برگزار می‌شود.
خبرنگار: محمد كاكاوند
captcha