کد خبر: 2544426
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۹

طرح «نشاط معنوی» در 5 بقعه بابلسر و فريدونكنار اجرا می‌شود

گروه اجتماعی: رئيس اوقاف و امور خيريه بابلسر و فريدونكنار اظهار کرد: به‌ زودی طرح نشاط معنوی در پنج بقعه اين شهرستان‌ها اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام مصطفی سيفی، رئيس اوقاف و امور خيريه بابلسر و فريدونكنار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی اداره‌كل اوقاف و امورخيريه، گفت: طرح نشاط معنوی، طرح ثابت تابستانی است كه از طريق سازمان اوقاف و امور خيريه برای اوقات فراغت بچه‌ها به منظور آشنايی آنها با مسائل اخلاقی و دينی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اينكه محل برگزاری اين طرح بايد در بقاع امامزاده‌ها باشد، افزود: ثبت‌ نام اين طرح آغاز و تا پنجم تير ماه 92 ادامه دارد و مدت برگزاری آن نیز از 10 تير تا 26 مردادماه است.
سيفی ميانگين شرايط سنی شركت‌كنندگان در اين طرح را بين هشت تا 18 سال دانست و تصریح کرد: شركت‌ كنندگان در سه مقطع ابتدايی، راهنمايی و دبيرستان به صورت مجزا دختر و پسر در اين طرح شركت می‌كنند.
وی افزود: امامزاده ابراهيم(ع) بابلسر، بی بی سرروضه(ع) بابلسر، امامزاده حسن(ع) كله بست، بی بی حليمه خاتون روشندان (ع)بهنمير و امامزاده قاسم(ع) فريدونكنار آماده برگزاری اين طرح است
رئيس اوقاف و امور خيريه بابلسر و فريدونكنار مباحث مطرح شده در اين طرح را داستان‌های قرآنی، اخلاقی، آشنايی با پيامبران و ائمه دانست و خاطرنشان کرد: برگزاری اين كلاس‌ها موجب آشنايی بچه‌ها با محيط امامزاده‌ها و همچنين آشنايی شان با مسائل اخلاقی و دينی می‌شود.
وی افزود: در پايان اين طرح با برنامه اردو و اهدای جوايز از دانش‌آموزان تقدير می‌شود.
captcha