کد خبر: 2544969
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶

تروريست‌های سوری نوجوان پانزده ساله را اعدام كردند

گروه بين‌الملل: سازمان ناظر حقوق بشر وابسته به مخالفين سوری از اعدام يك نوجوان پانزده ساله توسط تروريست‌های گروه النصره ابراز نگرانی كرد!

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی«lemonde»، در‌حالی‌كه جنايات گروه‌های تروريستی وابسته به القاعده از قبيل جبهه النصره در سوريه ادامه دارد، سازمان ناظر حقوق بشر وابسته به مخالفين حكومت بشار اسد كه در بريتانيا مستقر است، با انتشار بيانيه‌ای ضمن ابراز نگرانی از وضعيت موجود در برخی شهرهای سوريه كه تحت كنترل گروه‌های تندرو هستند، اعدام نوجوان پانزده ساله توسط تروريست‌های گروه النصره را محكوم كرد.
تروريست‌های گروه النصره، ديروز، نوزدهم خردادماه، نوجوانی پانزده ساله به نام «محمد قطاع» را به دليل آن‌چه كه «توهين به اسلام» عنوان كرده‌اند، در شهر حلب در ملاء‌ عام اعدام كردند.
تروريست‌های وابسته به القاعده با شليك دو تير به سر و دهان اين نوجوان پانزده ساله، وی را در مقابل پدر و مادرش به قتل رساندند و سپس جسد را به مكانی نامعلوم منتقل كردند.
به گفته شاهدان عينی، اعضای النصره «محمد قطاع» را روز شنبه و پس از درگيری لفظی وی با يكی از حاميان القاعده در حلب دستگير كردند و روز يكشنه در حالی‌كه آثار شكنجه و شلاق بر روی بدن اين نوجوان مشخص بود، وی را به قتل رساندند.
البته نكته جالب توجه در اين بيانيه، موضع سازمان سوری ناظر حقوق بشر است كه تصريح می‌كند: ما نمی‌توانيم اين جنايت را ناديده بگيريم چراكه اين اقدامات خدمت به دشمنان انقلاب سوريه است!
البته اين سازمان كه خود را حامی حقوق بشر در سوريه می‌داند، در بيانيه خود اشاره‌ای به تامين‌كنندگان سلاح برای گروه‌های تندروی وابسته به القاعده و حاميان مالی آن‌ها نكرده است. همچنين هيچ‌يك از سردمداران گروه موسوم به «ارتش آزاد سوريه» كه خود را حامی ملت اين كشور می‌خوانند، درباره اين جنايت و ديگر جنات‌های ديگر گروه‌های وابسته به القاعده اظهار نظر نكرد‌ه‌اند.
captcha