کد خبر: 2545500
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۷

رئيس‌جمهور آينده تربيت 10 ميليون حافظ قرآن را عملياتی كند

گروه فعاليت‌های قرآنی: مدير گروه علوم قرآن و حديث دانشگاه اصفهان اظهار كرد: با توجه به مطالبات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تربيت 10 ميليون حافظ قرآن كريم در كشور، رئيس‌جمهور آينده بايد اين مطالبه را عملياتی كند.

محمدرضا ستوده‌نيا، مدير گروه علوم قرآن و حديث دانشگاه اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) درباره انتظار جامعه قرآنی از رئيس‌جمهور آينده، گفت: جامعه قرآنی از كسی كه مسئوليت خطير رياست جمهوری را بر عهده می‌گيرد اين است كه ضوابط قرآنی و دينی را در دولت و حكومت خود به خوبی اجرا كند.
وی با بيان اينكه شعائر و ارزش‌های قرآنی و دينی نبايد فدای چيز ديگری شوند، گفت: رئيس‌جمهور آينده بايد درباره اين موضوع حساسيت خاص داشته باشد كه مبادا شعائر و ارزش‌های قرآنی و دينی فدای چيزی ديگری شود و بودجه‌های قرآنی بايد عملی شده و در جای خود صرف شوند و نبايد بگويند كه بودجه قرآنی صرف كارهای ديگر شده است زيرا اين امر ضربه مهلكی به پيكره آموزش قرآن، تبليغات قرآنی و فرهنگی قرآنی در جامعه خواهد بود.
ستوده‌نيا ادامه داد: همانطور كه مقام معظم رهبری عنايت تام و تمام به قرآن و فعاليت‌های قرآنی دارند رئيس‌جمهور آينده نيز بايد عنايت كامل به بحث اين بخش داشته باشد و اجازه ندهد كه فعاليت‌های ديگری جای فعاليت‌های قرآنی و آموزش قرآن را بگيرند.
وی در اين بخش از سخنان خود اظهار كرد: با توجه به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تربيت 10 ميليون حافظ قرآن كريم در كشور، رئيس‌جمهور آينده بايد تمامی تلاش خود را بكارگيرد تا اين كار از طريق وزارت ارشاد، مؤسسات و مراكز قرآنی و ساير سازمان‌ها و نهادها عملياتی كند.
داور بين‌المللی قرآن با عنوان اين مطلب كه توقع ما از رئيس‌جمهور آينده اين است كه عدالت را در جامعه برقرار كند، ادامه داد: در قرآن كريم نيز زمانی كه خداوند به حضرت داود(ع) خلافت اللهی را می‌دهد، می‌گويد: ما تو را خليفه خود در زمين قرار داديم و بايد در زمين، براساس حق حكومت كنی و عدالت را اجرا كنی.
وی در بخش ديگری از سخنان خود به نقش جامعه قرآنی در خلق حماسه سياسی، عنوان كرد: هرچند كه به هر حال جامعه قرآنی ما به عنوان نخبگان قرآنی، نقش زيادی در خلق حماسه سياسی و تشويق اقشار مختلف جامعه به حضور پرشور در انتخابات را دارند اما به هرحال رشد فكری و فرهنگی جامعه ما به قدری بالا رفته كه حضور در انتخابات را برای خود يك تكليف می‌دانند و حضور پرشوری در انتخابات خواهند داشت.
مدير گروه علوم قرآن و حديث دانشگاه اصفهان يادآور شد: مردم ما اين تجربه را دارند كه عكس‌العمل‌های سريع نتيجه‌ای در پی ندارد و در ارتباط با انتخاب شدن يا انتخاب نشدن عده‌ای از كانديداها از سوی شورای نگهبان، عكس‌العمل خاصی از خود نشان نداده و آنچه شورای نگهبان گفته بود را قبول كردند كه اين امر نشان‌دهنده رشد فكری و فرهنگی جامعه ما است.
captcha