به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از خبرگزاری تقريب، سيد"حسين الموسوی" در جريان نشستی در شهر"هرمل"لبنان با بيان اين مطلب، خاطرنشان كرد: به اين دليل افتخار می كنيم كه با ايران همكاری داشته باشيم، اما ننگ وشرم بر كسانی می ماند كه وطن خود را تسليم طرح های امريكايی می كنند كه هدفی جز ايجاد شرايط برای تسلط اسرائيل بر مسلمانان و غارت ثروتهای آنان ندارد.
وی با اشاره به برخی اظهارات تفرقه انگيز از سوی برخی جريانها در لبنان، اظهار داشت: لبنانی ها از خطابه های متعصبانه كه بر آتش اختلافات نفت انداخته و منطقه را دستخوش خطرات بسيار می كند، بر حذر باشند.
نماينده پارلمان لبنان در ادامه گفت: جای شگفتی دارد افرادی كه در راستای منافع رژيم صهيونيستی و امريكا گام برمی دارند و از سرزمين های اشغال شده ميهن چشم پوشی می كنند خود را مظلوم معرفی می كنند و مخالفان آنان به خشونت و افراطی گرايی متهم می شوند!
وی تاكيد كرد: هدف جوانان مقاومت نجات منطقه از غده سرطانی يعنی اسرائيل و كفار و تكفيری ها است و ملت سوريه و ارتش ملی اين كشور برادران ما هستند و مقاومت تا پای جان از آنها حمايت خواهد كرد.
گفتنی است در پی حمايت های حزب الله از ارتش سوريه در آزادسازی شهرهای مختلف اين كشور از شر تروريستها، بسياری از كشورهای عربی منطقه و جريانهای سياسی در لبنان هجمه رسانه ای گسترده ای را بر ضد مقاومت به راه انداخته اند.