حجتالاسلام حسينی، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه تفرش در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: امام زينالعابدين(ع) دارای شخصيت بیبديلی بودند كه از عمر شريف خويش نهايت استفاده را كردند.
وی با اشاره به شرايط حساس و خاص حكومتی زمان امام سجاد(ع)، تصريح كرد: شرايط دشوار آن حضرت، ايشان را از انجام هرگونه قيام بر عليه حكومت ستمگر اموی برحذر میداشت؛ از اين رو ايشان با توسل به دعا و مناجات با خداوند به هدايت امت اسلامی میپرداختند.
حجتالاسلام حسينی با بيان اينكه مجموعه ادعيه امام سجاد(ع) در كتاب گرانسنگ صحيفه سجاديه گردآوری شده است، اظهار كرد: صحيفه سجاديه منشور كامل اخلاقی، سياسی، اجتماعی و حماسی است.
وی تصريح كرد: صحيفه سجاديه با عنوان خواهر قرآن نامگذاری شده است و اين كتاب ارزشمند مجموعهای از ادعيه در باب تهذيب نفس، رابطه بنده با خداوند، توجه به آخرت و اعراض از دنيا، اخلاق پسنديده، دعا در هنگام مشكلات و ... است.
حجتالاسلام حسينی افزود: صحيفه سجاديه كتاب كامل و پرمعنايی است كه در بردارنده تمامي اصول زندگی است.
وی در ادامه خاضع و خاشع بودن و همچنين زياد گريستن به درگاه خداوند را از ديگر ويژگیهای امام سجاد(ع) عنوان كرد و گفت: ايشان پس از واقعه عاشورا در توضيح و تبيين حادثه عاشورا و بيان مظلوميت پدر بزرگوار خود بسيار میگريستند تا جايی كه لقب بكاء يعنی بسيار گريهكننده به ايشان داده شد.
حجتالاسلام حسينی عبادتها و مناجات زيبا و دلنشين امام سجاد(ع) را يادآور شد و گفت: صفت زينالعابدين به معنی زينت عبادتكنندگان نيز بيانگر انجام عبادت و مناجاتهای فراوان اين امام همام است.
اين مقام مسئول در پايان بر اهميت مطالعه پيرامون زندگی و آشنايی با سيره امام زين العابدين(ع) تاكيد و ابرازاميدواری كرد؛ با مطالعه سيره اين امام همامٰ متخلق به اخلاق حسنه آن بزرگوار شده و راه سعادت را سپری كنيم.