کد خبر: 2547798
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱

ارائه آموزه‌های عمومی و تخصصی قرآن در مؤسسه نورين بابل

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام دوره‌های جديد آموزش قرآن در سطوح عمومی و تخصصی ويژه قرآن‌آموزان در مقاطع سنی خردسال و بزرگسال در مؤسسه نورين بابل آغاز شده است.

فاطمه هاشم‌نيا، مدير مؤسسه نورين بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين دوره‌های آموزشی گفت: ثبت نام دوره‌های جديد آموزش قرآن در سطوح عمومی و تخصصی ويژه قرآن‌آموزان در مقاطع سنی خردسال و بزرگسال از اول خردادماه در مؤسسه نورين بابل آغاز شده است و تا هفته اول تيرماه سال‌جاری ادامه دارد.
وی اظهار كرد: از جمله دوره‌های آموزش قرآن كه در اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود، می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن در سطوح 1 و 2، تجويد مقدماتی، حفظ قرآن در سطوح مختلف و ترجمه و مفاهيم قرآن اشاره كرد.
هاشم‌نيا عنوان كرد: كلاس‌های آموزش قرآن در ايام تابستان در همه روزهای هفته در دو شيفت صبح و بعدازظهر در اين مؤسسه قرآنی داير است و هر كلاس آموزشی طی دو روز در هفته به مدت دو ساعت برگزار می‌شود.
مدير مؤسسه نورين بابل خاطرنشان كرد: علاوه بر كلاس‌های آموزش قرآن، برگزاری كلاس‌های فوق برنامه با مضامين دينی و قرآنی در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد و در پايان دوره‌ها نيز از قرآن‌آموزان آزمون به عمل می‌آيد و برترين‌ها می‌توانند برای شركت در دوره‌های بالاتر ثبت نام كنند.
captcha