کد خبر: 2548294
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲

برگزاری كلاس‌های آموزش قرآن در مؤسسه شميم انتظار رفسنجان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های آموزش قرآن در مؤسسه شميم انتظار رفسنجان آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.

نجمه راوری، مديرعامل و مؤسس مؤسسه شميم انتظار رفسنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های آموزش قرآن از اول خردادماه در مؤسسه شميم انتظار رفسنجان آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه تصريح كرد: كلاس‌های آموزشی اين دوره ويژه خردسالان است و در رشته‌های مفاهيم، تفسير و روخوانی و روانخوانی قرآن برگزار می‌شود.
راوری اظهار كرد: از مربيان اين دوره‌ها می‌توان به مليحه بابايی و مريم ميرزايی اشاره كرد كه مسئوليت برگزاری كلاس‌های اين دوره را برعهده دارند.
مديرعامل و مؤسس مؤسسه شميم انتظار رفسنجان افزود: در اين دوره‌ها فراگيران علاوه با آموزه‌های قرآنی با نقاشی و كاردستی با محوريت قرآن نيز آشنا خواهند شد.
captcha