کد خبر: 2548524
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱

وزارتخانه قرآن و عترت راه‌اندازی شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: حافظ كل قرآن كريم با اشاره به راه‌اندازی معاونت قرآن و عترت در اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی تأكيد كرد: بايد نهادهای فرهنگی كه در مباحث قرآنی فعاليت دارند در يك جا متمركز باشند.

منصور اكبری، حافظ كل قرآن كريم در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان‌ غربی، عنوان كرد: بايد وزارتخانه قرآن و عترت برای انجام تمامی فعاليت‌های قرآنی در جامعه ايجاد شود چون يكی از ايرادهای نهادهای فرهنگی اين است كه در مباحث قرآنی تمركز وجود ندارد.
وی افزود: يكی از اقدامات مناسبی كه در راستای توسعه فعاليت‌های قرآنی صورت گرفته است اين است كه معاونت قرآن و عترت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ايجاد شده است پس بايد تمامی نهادها جمع شده و يك وزارتخانه قرآن و عترت ايجاد كنند.
حافظ كل قرآن تأكيد كرد: تا زمانی كه نهادهای مختلف در انجام فعاليت‌های قرآنی متفرق باشند و برای مثال اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره اوقاف و امور خيريه، سازمان تبليغات اسلامی، مؤسسات قرآنی و مردم نهاد هر كدام برای خود برنامه‌های جداگانه داشته باشند، موفقيت چندانی حاصل نمی‌شود.
اكبری در ادامه به اهميت تدبر قرآن اشاره كرد و گفت: قرائت قرآن در نهايت به تدبر و انديشه كلام وحی ختم می‌شود اما نبايد از قرائت قرآن هم غافل شد، درست است كه بيشتر مردم به تدبر نمی‌رسند اما برای انس جامعه با كلام وحی بايد به قرائت و حفظ توجه جدی داشت.
حافظ كل قرآن كريم تدبر قرآنی را بالاتر از ساير مراحل فعاليت‌های قرآنی خواند و افزود: با وجود اينكه شايد هر كس نتواند به تدبر قرآنی برسد، اما نمی‌توان به بهانه اينكه به تدبر دست نمی‌يابيم، به قرائت و حفظ قرآن نيز كم اهميت باشيم؛ بنابراين با توجه به اينكه چهره‌های ماندگار قرائت قرآن در كشور وجود دارد می‌توان در مساجد از صوت دلنشين آن‌ها برای رسيدن به انس جامعه با قرآن بهره گرفت.
captcha