کد خبر: 2548596
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۹

انعقاد تفاهم‌نامه همكاری ميان جهاد دانشگاهی و وزارت ارتباطات

گروه فضای مجازی: به موجب انعقاد تفاهم‌نامه همكاری ميان جهاد دانشگاهی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اين نهاد انقلابی تصدی‌گری تجاری‌سازی يافته‌های پژوهشی دانشجويان در حوزه ICT را بر عهده گرفت.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همكاری ميان جهاد دانشگاهی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عصر امروز، 27 خردادماه، با حضور محمدحسين يادگاری، رئيس اين نهاد انقلابی و محمدحسن نامی، وزير مربوطه برگزار و به موجب اين حكم، جهاد دانشگاهی تصدی‌گری تجاری‌سازی يافته‌های پژوهشی دانشجويان در حوزه ICT را بر عهده گرفت.
در ابتدای اين مراسم قاضی‌مغربی، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی، به گستره وسيع اين نهاد در كل كشور اشاره و ارتباط با دانشجويان و استادان را يك ظرفيت بالا دانست و گفت: جهاد دانشگاهی به دنبال تحقيقات كاربردی و تبديل آن به محصول است.
وی حوزه فناوری اطلاعات را نياز امروز كشور برشمرد كه اين نياز هر روز بيش از روز گذشته خودنمايی می‌كند و اظهار كرد: وزارت اطلاعات و فناوری اطلاعات عزم جدی برای تجاری‌سازی توانمندی‌های حوزه IT كشور دارد.
قاضی‌مغربی به فعاليت‌های پژوهشكده فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی اشاره و عنوان كرد: طراحی «ديتا سنتر» ملی كشور از جمله فعاليت‌های جهاد دانشگاهی است كه توانسته يك نياز ملی را پاسخ دهد.
مرتضی براری، قائم مقام وزير در فناوری و امور بين‌الملل نيز در ادامه اين مراسم نقش جهاد دانشگاهی را در حل معضلات كشور بسيار شاخص ارزيابی و عنوان كرد: اين نهاد از ظرفيت‌های ارزشمندی برخوردار است و در كنار دانشگاه‌ها می‌تواند در كاربردی كردن پژوهش‌های دانشجويان قدم‌های مؤثری بردارد.
وی محور فعاليت‌های جهاد دانشگاهی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را دارای سه بخش خواند و گفت: يكی از الزامات دفاع سايبری توسعه سرويس است. نقش جهاد دانشگاهی در اقتصاد ICT كشور و صادرات خدمات فنی و مهندسی بايد تقويت شود.
براری از ديگر محورهای در نظر گرفته شده را ارتقای فعاليت‌های جهاد دانشگاهی با همكاری دانشگاه‌ها به منظور ارتقای دولت الكترونيك در استان‌ها معرفی و بيان كرد: توسعه شركت‌های دانش‌بنيان نيز از ديگر موارد اين تفاهم‌نامه است. علاوه بر اين دو قرارداد نيز بين دو نهاد منعقد می‌شود.
وی با تأكيد بر نياز كشور به جهاد در زمينه فضای مجازی اظهار كرد: از راه فضای مجازی می‌توانيم انقلاب اسلامی ايران را به جهانيان معرفی كنيم.
يادآوری می‌شود، در پايان اين مراسم، تفاهم‌نامه همكاری ميان جهاد دانشگاهی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به امضا رسيد.
captcha