کد خبر: 2548679
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۶

برگزاری دوره‌‌های آموزش تخصصی توسعه و ترويج عفاف و حجاب ويژه بانوان مبلغ

گروه اجتماعی: مديركل دفتر برنامه‌ريزی و توسعه آموزش‌های تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبليغات اسلامی از برگزاری دوره‌‌های آموزش تخصصی توسعه و ترويج عفاف و حجاب ويژه بانوان مبلغ در سراسر كشور خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمين علی دارابی، مديركل دفتر برنامه‌ريزی و توسعه آموزش‌های تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبليغات اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) گفت: دوره‌‌های آموزش تخصصی مبلغات سراسر كشور با موضوع توسعه و ترويج عفاف و حجاب در طول فصل تابستان سال جاری در مراكز تمامی استان‌های كشور برگزار می‌شود.
وی افزود: اين دوره‌ها با هدف احيا و ترويج فرهنگ حجاب در بين جوانان برگزار و مدت زمان هر دوره آموزشی 18 ساعت تعيين شده است.
دارابی تصريح كرد: دوره آموزشی توسعه و ترويج عفاف و حجاب به صورت دوره‌ای در كل مناطق و ادارات كل تبليغات اسلامی همه استان‌ها داير می‌شود، البته اين دوره‌ها همزمان برگزار نخواهد شد و هر استان با برنامه‌ريزی در زمان‌بندی اجرای برنامه‌های آموزشی خود سه ماه فرصت دارد اين دوره را برای مبلغان داير كند.
مديركل دفتر برنامه‌ريزی و توسعه آموزش‌های تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبليغات اسلامی در ادامه تصريح كرد: دفتر برنامه‌ريزی و توسعه آموزش‌های تخصصی در حوزه‌هايی همچون آموزش‌های تخصصی و مهارتی اقشار تأثيرگذار، آموزش‌های عالی دانشگاهی و حوزوی، آموزش فرهنگی، آموزش‌های تخصصی اصناف، بازاريان و كارگران فعاليت‌های كلی را در دستور كار خود دارد.
دارابی در پايان يادآور شد: آموزش‌های تخصصی و مشاوره تخصصی خانواده، آموزش‌های تخصصی حاميان تبليغ، دوره‌های آموزشی تخصصی مجازی به صورت استانی، آموزش‌های دينی دانشجويان و دانشگاهيان در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها، استفاده از ظرفيت‌های مراكز حوزوی و دانشگاهی در راستای توسعه فرهنگ دينی و برگزاری گفتمان‌های فرهنگی و دينی از جمله موضوعاتی است كه اين اداره‌كل در زمانبندی‌های مختلف نسبت به برگزاری اين دوره‌ها اقدام خواهد كرد.
captcha