کد خبر: 2549034
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۹

خیّر نيشابوری هزينه ساخت ضريح جديد امامزاده عبدالله(ع) را تقبل كرد

خیّر نيشابوری در يك اقدام خداپسندانه هزينه ساخت ضريح جديد امامزاده عبدالله(ع) در نيشابور را برعهده گرفت.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی و امور بين‌الملل سازمان اوقاف و امور خيريه، ساخت ضريح امامزاذه عبدالله(ع) توسط هنرمندان اصفهانی و با هزينه‌ای بالغ‌بر 340 ميليون ريال صورت گرفته است.
محمدحسين بياتی، خير نيك‌انديش نيشابوری در مورد اين اقدام خداپسندانه، گفت: با توجه به آيات قرآنی كه انسان‌ها را به عمل صالح ترغيب می‌كند، مشخص است اين عمل كاری خداپسندانه است و در حقيقت می‌توان گفت احسانی عاری از هرگونه منت است.
وی هدف خود را از اين اقدام ذخيره‌ای برای آخرت بيان كرد و افزود: ما انسان‌ها دائم برای آينده زندگی‌مان سرمايه پس‌انداز می‌كنيم ولی هرگز به فكر پس‌انداز آخرت نيستيم در حالی كه اعمال خير تا قيامت باقی است و عاقبت آن نيكوتر است.
بياتی يادآور شد: ائمه‌ اطهار(ع) و اين امامزاده عظيم‌الشأن به من عنايت كردند و اين انديشه معنوی را در ذهنم شعله‌ور ساختند و هرچه بوده لطف اين بزرگواران در حق بنده حقير بوده است.
اين خیّر نيك‌انديش در پايان متذكر شد: بزرگترين آرزويم اين است كه خداوند باز هم به من لطف كند تا در آينده نزديك بتوانم هزينه تعويض ضريح امامزاده محمد(ع) برادر بزرگوار امامزاده عبدالله(ع) را نيز تهيه و تأمين كنم.
captcha