کد خبر: 2549454
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷

فلسفه روانشناسی از سوی دفتر مطالعات اسلامی در بهداشت روان بررسی می‌شود

گروه سلامت: دفتر مطالعات اسلامی در بهداشت روان انستيتو روان پزشكی تهران عصر روز فردا، 30 خردادماه در دويست و هفدهمين گردهمايی ماهانه خود مبحث «فلسفه روانشناسی» را با حضور حامی غياثی رضوی، دكترای حرفه‌ای داروسازی و عضو مركز تحقيقات بين‌المللی مغز مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) دفتر مطالعات اسلامی در بهداشت روان انستيتو روانپزشكی تهران عصر فردا، 30 خردادماه در دويست و هفدهمين گردهمايی ماهانه خود مبحث «فلسفه روانشناسی» را با حضور حامی غياثی رضوی، عضو مركز تحقيقات بين‌المللی مغز مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد.
اين مجموعه كه از سال 1371 تاكنون بيش از 200 گردهمايی ماهانه با موضوع سخنرانی مربوط به حوزه مذهب، معنويت و بهداشت روان تاكنون برگزار كرده است توسعه، گسترش و حمايت از پژوهش در زمينه تببين ديدگاه‌های دينی با تاكيد بر آموزه‌های اسلامی در مورد مفاهيم بهداشت روان و تسهيل فرآيند پژوهش در حوزه بهداشت روان را در دستور كار برنامه‌های خود قرار داده است.
اين مجموعه همچنين تهيه و انتشار مقاله، كتاب و متون آموزشی برای پژوهشگران، مربيان و دانشجويان در حوزه و دانشگاه، همكاری با موسسه‌ها و مراكز دانشگاهی و حوزوی كشور در مورد برگزاری همايش‌ها، كارگاه‌های آموزشی، گردهمايی‌های ماهانه، تهيه متون و اجرای طرح‌های پژوهشی و برقراری ارتباط دوسويه بين پژوهشگران دانشگاهی- حوزوی و بهداشت روان را به عنوان اهداف شكل‌گيری دفتر مطالعات اسلامی در بهداشت روان معرفی كرده است.
از سوی ديگر انجام يا مشاركت در طرح‌های تحقيقاتی و ارائه مشاوره به محققان و دانشجويان، برگزاری همايش يا همكاری در برگزاری آن، انتشارات، گردآوری منابع و اطلاع رسانی، همكاری با ساير مراكز علمی - پژوهشی فعال در قلمرو مذهبی و بهداشت روان و كمك به راه‌اندازی و فعال ماندن اين مراكز و برگزاری همايش بين‌المللی نقش دين در بهداشت روان با همكاری نهادهای ديگر برخی فعاليت‌های انجام شده مجموعه در طی ساليان اخير بوده است.
براين اساس دفتر مطالعات اسلامی در بهداشت روان انستيتو روانپزشكی تهران عصر روز فردا، 30 خردادماه در دويست و هفدهمين گردهمايی ماهانه خود نيز مبحث «فلسفه روانشناسی» را با حضور حامی غياثی رضوی، دكترای حرفه‌ای داروسازی و عضو مركز تحقيقات بين‌المللی مغز مورد بحث و بررسی قرار خواهد داد.
captcha