به گزارش روابط عمومی اداره كل تبليغات اسلامی مازندران ، سيد عيسی غلامی مسئول كانون قرآن اين نمايندگی روز سه شنبه 28 خرداد ماه جاری در اين باره گفت : با هدف گسترش فرهنگ و اخلاق قرآنی و استفاده از آيات نورانی در زندگی ، جلسه درس هايی از قرآن كريم با همكاری دفتر امام جمعه ، نمايندگی اوقاف ، اداره آموزش و پرورش و نمايندگی تبليغات اسلامی بندپی غربی توسط حجت الاسلام حسين ابراهيمی امام جمعه بندپی غربی در نماز خانه آموزش و پرورش شهر خشرودپی برگزار شد.
وی افزود : در اين نشست امام جمعه بندپی غربی با اشاره به حضور باشكوه مردم در انتخابات رياست جمهوری گفت : مهمترين محور وحدت در جامعه تمسك به قرآن كريم و اهل بيت عليهم السلام است و راه هدايت و نجات اين است كه به ريسمان الهی چنگ زنيم و پراكنده نشويم .
مسئول كانون قرآن در پايان تصريح كرد : جلسه درسهايی از قرآن كريم به صورت هفتگی و روزهای سه شنبه برگزار می شود و شركت در اين جلسه برای عموم آزاد است.