کد خبر: 2549861
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۵

تبليغات اسلامی مازندران در شش بخش رتبه برتر کشور را کسب کرد

گروه اجتماعی: مديركل تبليغات اسلامی مازندران، اظهارکرد: اداره‌کل تبليغات اسلامی مازندران در سال 91 در بخش‌های طرح اوقات فراغت، تشكل‌های دينی و هئت‌های مذهبی، اداره امور فرهنگی، امور قرآنی و روابط عمومی رتبه برتر كشوری را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل، حجت الاسلام والمسلمين ناصر شكريان، مديركل تبليغات اسلامی مازندران در نشست خبری که روز گذشته پنجشنبه 30 خرداد ماه 92 به مناسبت سالروز تاسيس اين سازمان برگزار شد، ضمن تشريح فعاليت‌های سازمان تبليغات اسلامی مازندران در سال 91، گفت: سازمان تبليغات اسلامی مازندران در سال 91 در بخش‌های طرح اوقات فراغت، تشكل‌های دينی و هئت‌های مذهبی، اداره امور فرهنگی، امور قرآنی و روابط عمومی رتبه برتر كشوری را به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به برگزاری سه هزار و 187 كلاس آموزش عمومی قرآنی در سال 91، تصريح كرد: تعداد 50 دوره در بخش آموزش تخصصی قرآن اجرا شد و در كل تاكنون برای تعداد 7 هزار مازندرانی گواهينامه تخصصی قرآن صارد شده است.
شكريان با بيان برگزاری دوره تفسير قرآن حداقل يك تفسير در هفته برای هر شهرستان، اظهار كرد: در بخش تقويت نيروی قرآنی تعداد يك هزار و 700 دانش‌آموز حضور داشتند كه از بين آنها استعداد هر فرد در يك رشته مشخص و هدايت می‌شود.
مدير كل تبليغات اسلامی مازندران ضمن اشاره به فعاليت 447 موسسه و خانه قرآن دارای مجوز از اين سازمان، بيان كرد: از اين تعداد 132 موسسه قرآنی و 315 خانه قرآن روستايی را شامل می‌شود كه تاكنون مبلغ 7ميليارد تومان تسهيلات بانكی به اين موسسات و مراكز داده شده است و تعداد يك‌هزار مربی و فعال قرآنی مازندران كه تحت پوشش سازمان تبليغات هستند احكام بيمه صادر شد.
وی با اشاره به تدوين و تصويب طرح پنج ساله قرآنی مازندران، افزود: اين طرح در رشته‌ها و موضوعات بر اساس آمايش سرزمين تعداد مورد نياز حافظ، قاری و مربی هر شهرستاتن مشخص می‌شود و خانه قرآن روستايی نز موظف شده تا با همكاری اداره‌كل امرو روستايی استانداری نسبت به پرورش قاری اقدام کنند
شكريان ضمن اشاره به راه‌اندازی 300 وبلاگ مراكز و موسسات قرآنی در مازندران و برگزاری جشنواره برترين‌های وبلاگ نويسی در سال 92، تصريح كرد: راه‌اندازی سايت شامخ114 ويژه موسسات و خانه‌‌های قرآنی و برگزاری كارگاه مهارت‌های زندگی از منظر قرآن با حضور خدام حسينی از ديگر برنامه‌های سازمان تبليغات در سال 91 است كه هزر كارگاه به مدت 4 روز در اين سازمان برگزار شد.
مدير كل تبليغات اسلامی مازندران با بيان برگزاری آزمون اعطای مدرك تخصصی به حفاظ قرآن همزمان با سراسر كشور در مازندران، اظهار كرد: تاكنون تعداد 300 نفر از حافظان مازندرانی رد يان ازمون شركت كردند و از بين آنها تعداد 50 نفر موفق به كسب گواهينامه مربوطه و معادل مدرك دانشگاهی شدند.
شكريان با اشاره به شركت 40 هزار در دوره آموزشی بخش قرآنی، بيان كرد: از سال 1387 تاكنون مسابقه نورالهدی در همزمان با سرسار كشور در مازندران برگزار می‌شود كه در سال 91 مازندران با شركت تعداد سه هزار و 500 نفردر اين آزمون بيشترين افراد شركت كننده در كشور را به خود اختصاص داد و 45 نفر از مازندران موفق به كسب حد نصاب امتياز شدند.
وی اعزام 12 هزار روحانی در 25 مناسبت ملی و مذهبی، اعزام 80 روحانی به عنوان اعزام بلند مدت، اعزام يك‌هزار و 100 مبلغ، برگزاری آموزش تخصصی مبلغين و مبلغات، شناساييی و ساماندهی 450 نفر از مبلغات، شناسايی 5 هزار و 177 هيئت مذهبی، صدور مجوز برای 2 هزار و 110 هيئت مذهبی، شناسايی يك‌هزار و 818 مداح و صدور كد، توزيع نشريه كشوری خيمه ويژه هيئت مذهبی، نشيره چاووش ويژه مداحان و نشريه اعتصام ويژه 85 انجمن‌ اسلامی مازندران را از ديگر برنامه‌های سازمان تبليغات اسلامی مازندران در سال 91 عنوان كرد.
مديركل تبليغات اسلامی مازندران ضمن اشاره به برگزاری 330 گفتمان دينی در دبيرستان‌های مازندران در سال 91 و چاپ و توزيع 9 جلد كتاب پاسخ به شبهات، تصريح كرد: در طرح اوقات فراغت تعداد 250 پايگاه تحت عنوان بوستان معرفت و هسته‍‌های فرهنگی در سال 91 فعليت داشتند كه 85 نشريه نيز چاپ و توزيع شد كه در آستانه ماه مبارك رمضان سال 92 در ويژه برنامه‌ای در دو بخش برادران و خوهران از نشريه‌های برتر تجليل می‌شود .
شكريان با اشاره به فعاليت سه شعبه تبيان در فضای مجازی، اظهار كرد: تعداد 62 هزار و 188 مطلب در تبيان وجود دارد و رد سال گذشته 2 ميليون و 328 نفر زا سايت تبيان بازديد كردند و روابط عمومی سازمان تبليغات سالامی مازندران نيز در بخش انعكاس خبر از سال 88 تاكنون رتبه برتر كشوری را به خود اختصاص داد كه رد سال 91 تعداد 536 خطبه نماز جمعه استان را پوشش خبری داد.
مديركل سازمان تبليغات اسلامی مازندران برگزاری ويژه برنامه اعتكاف انتظار با حضور آيت‌الله فاضل در مسجد كاظم بيگ بابل در روهای 13،14 و 15 شعبان، احيای انتظار در هر شهرستان و ساحل انتظار با حضور هنرمندان و روحانيون در سه شهرساری، نوشهر و فريدونكنار را از مهم‌ترين برنامه‌های سازمان تبليغات اسلامی مازندران در ايام نيمه شعبان عنوان كرد.
وی ضمن اشاره به برگزاری 5 دوره آموزشی ويژه در ماه‌های اينده، افزود: كارگاه آموزشی مبلغات، همايش رابطين طرح اوقات فراغت در چالوس، آموزش ويزه مداحان با حضور اقای سنگری در ساری در هشتم تيرماه 91 و آموزش نقد نحله‌های انحرافی در تاريخ 8 تيرماه جاری در چالوس را از برنامه‌ای در دست اقدام اين سازمان است.
شكريان با اشاره به وجود يكصد حافظ كل قرآن در سنين مختلف، خاطرنشان كرد: در استان مازندران تعداد يكصدو 16 خانه عالم فعاليت دارد و تعداد يكصدو 60 خانه عالم نيز به صورت نيمه كاره در دست اقدام است.
captcha