کد خبر: 2550917
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸

اعطای گواهينامه به قرآن‌آموزان مؤسسه ام‌ابيها(س) جيرفت

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به بيش از 60 نفر از شركت‌كنندگان در طرح تدبر در قرآن در مؤسسه ام‌ابيها(س) جيرفت گواهينامه اعطا می‌شود.

فاطمه سنجری، مدير مؤسسه ام‌ابيها(س) جيرفت در گفت‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با اعطای اين گواهينامه‌ها گفت: به منظور ايجاد انگيزه و جذب هرچه بيشتر قرآن‌آموزان به شركت در كلاس‌های علوم قرآنی به بيش از 60 نفر از شركت‌كنندگان در طرح تدبر در قرآن كه موفق به كسب حد نصاب نمره قبولی در آزمون‌های پايان دوره شدند در مؤسسه ام‌ابيها(س) جيرفت گواهينامه اعطا می‌شود.
وی اظهار كرد: تاكنون مرحله اول طرح تدبر در قرآن در اين مؤسسه قرآنی اجرا شده است و قرآن‌آموزان برتر در اين طرح پس از دريافت گواهينامه گذراندن دوره می‌توانند برای شركت در دوره‌های بالاتر ثبت نام كنند.
سنجری عنوان كرد: از جمله دوره‌های تخصصی آموزش قرآن در اين مؤسسه قرآنی می‌توان به برگزاری دوره‌های آموزش حفظ قرآن اشاره كرد كه به صورت كاربردی و همراه با آموزش ترجمه و مفاهيم قرآن صورت می‌پذيرد.
مدير مؤسسه ام‌ابيها(س) جيرفت خاطرنشان كرد: از ديگر دوره‌های آموزشی در اين مؤسسه می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی، حفظ، ترجمه و مفاهيم، تجويد و صوت و لحن قرآن اشاره كرد.
captcha