کد خبر: 2551842
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۵

كتاب‌هايی با مضامين سيره ائمه اطهار(ع) در دزفول توزيع شد

مسئول جلسات قرائت قرآن مسجد امام حسن عسكری(ع) از توزيع كتاب‌هايی با مضامين سيره ائمه اطهار(ع) در دزفول خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، عادل كوپايی‌، مسئول جلسات قرائت قرآن مسجد امام حسن عسكری دزفول گفت: به منظور گسترش فرهنگ كتابخوانی و آشنايی هر چه بيشتر نسل جوان با معارف اهل بيت(ع) دست‌اندركاران مسجد هم‌زمان با برگزاری جشن امام مهدی(ع) در نيمه شعبان بيش از يك هزار و 200 نسخه كتاب را در بين قشرهای مختلف مردم دزفول توزيع كردند كه مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفت.
وی افزود: از اين تعداد كتاب ۶۰۰ جلد آن با عناوين مذهبی و متناسب با گروه سنی كودكان و نوجوانان و ۶۰۰ جلد ديگر برای گروه‌های سنی بزرگسال و با مضامين سيره ائمه اطهار(ع) و شعر مذهبی و عرفانی اختصاص داده شده بود.
مسئول جلسات قرائت قرآن مسجد امام حسن عسكری(ع) دزفول تأكيد كرد: استقبال مردم ولايت‌مدار دزفول از برنامه توزيع كتاب به حدی بود كه ترافيك سنگينی برای دريافت كتاب به ويژه برای كودكان و نوجوانان دزفولی در خيابان شريعتی تشكيل شده بود.
وی يادآور شد: طرح توزيع كتاب در نيمه شعبان برای دومين سال و با همكاری و همياری مردم و مؤسسه امام خمينی(ره) دزفول صورت گرفت.
captcha