به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، علی داننده، مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، پنجشنبه، 6 تيرماه، در همايش بزرگداشت سالروز شهادت دكتر بهشتی و ۷۲ تن از ياران وی، اظهار كرد: نظام اسلامی ايران از معجزات الهی بود و در زمانی كه استكبار تصور نمی كرد دين مبنای اداره جامعه شود دنيا را تحت تاثير خود قرار داد و اين مسير تاكنون استمرار يافته است.
وی با بيان اينكه با نعمت ولايت و در سايه ولايت، انقلاب استحكام و استمرار يافته است، تاكيدكرد: تحريم ها و سختی ها از نقاط بارز رويارويی نظام اسلامی با نظام استكباری است كه ملت با رهنمودهای رهبری و مقاومت خود تحريم ها، هشت سال دفاع مقدس و سختی ها را يكی پس از ديگری پشت سر گذاشته است.
داننده ادامه داد: ابعاد مختلف زندگی علمی و فرهنگی شهيد بهشتی نشانگر سيره و روش منحصر به فرد وی در هدايت جامعه و تبيين فرهنگ و تفكر اسلامی منبعث شده از خط امام خمينی (ره) است.
مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: شهيد بهشتی همواره برای تحقق يك جامعه اسلامی تلاش می كرد و انديشه ها و افكار متعالی وی به عنوان عالمی فرهيخته و صاحبنظر همواره راهگشا و هدايتگر بوده است.
همايش علمی و بزرگداشت سالروز شهادت دكتر بهشتی و ۷۲ تن از ياران وی با شركت گسترده مردم و توسط اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با همكاری شورای هماهنگی تبليغات اسلامی و اداره كل آموزش و پرورش استان در مجتمع فرهنگی و هنری ۲۹ بهمن تبريز برگزار شد.