کد خبر: 2553753
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۹

دو كتاب «أين العمار» و «خورشيدنامه» به زودی روانه بازار كتاب می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به همت مؤسسه الزهرا(س) تكاب دو كتاب «أين العمار» و «خورشيدنامه» به زودی روانه بازار كتاب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، به همت مؤسسه الزهرا(س) تكاب دو كتاب «أين العمار» و «خورشيدنامه» تأليف ابوالفضل فرجی به زودی روانه بازار كتاب می‌شود.
نويسنده در كتاب «أين العمار» به معرفی شخصيت‌های معاصر با اقدامات شايسته و ارزنده‌ای كه برای اسلام انجام داده‌اند می‌پردازد.
كتاب «خورشيدنامه» به موضوعاتی همچون امام حاضر و ناظر و خصوصيات حكومت مهدوی و ... پرداخته و به زودی منتشر می‌شود.
گفتنی است، از ديگر تأليفات ابوالفضل فرجی می‌توان به «قواعد المبين» و «پرواز با كلمات آسمانی 1» در موضوعات تجويد كاربردی قرآن اشاره كرد.
در پايان يادآور می‌شود، اين مؤلف هم اكنون كارشناس قرآن و مدرس دروس تخصصی قرآن در مؤسسه دارالقرآن‌الكريم الزهراء(س) تكاب است.
خبرنگار: مهين مختاری
captcha