کد خبر: 2553831
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۰

برگزاری اولين كنگره بين‌المللی امامزادگان توسط سازمان اوقاف و امور خيريه كشور

گروه اجتماعی: همزمان با روز ملی تكريم و بزرگداشت امامزادگان اولين كنگره بين‌المللی امامزادگان توسط سازمان اوقاف و امور خيريه كشور برگزار می‌شود كه استان اردبيل مشاركتی جدی در اين كنگره خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، حجت‌الاسلام وحدت مشهوری‌‌نظری، مديركل اوقاف و امور خيريه استان اردبيل، روز گذشته، هشتم تيرماه در جلسه هماهنگی و برنامه‌ريزی برای حضور در كنگره بين‌المللی امامزادگان، تصريح كرد: همزمان با روز ملی تكريم و بزرگداشت امامزادگان اولين كنگره بين‌المللی امامزادگان توسط سازمان اوقاف و امور خيريه كشور برگزار می‌شود كه استان اردبيل مشاركتی جدی در اين كنگره خواهد داشت.
مديركل اوقاف و امور خيريه اردبيل با بيان اينكه پوستر و بروشور كنگره برای تمامی ادارات ارسال شده است، افزود: سرپرستی نمايندگی‌های اداره‌كل اوقاف و امور خيريه در شهرستان‌ها همچنين اداره‌كل اوقاف در مركز استان به توزيع هدفمند و مناسب اقلام ارسالی برای مساجد، امامزادگان و بقاع متبركه، مؤسسات فرهنگی و ساير ارگان‌ها و نهادهای سطح استان اقدام كرده‌اند.
حجت‌الاسلام وحدت مشهوری‌نظری ادامه داد: به ما پيشنهاد شده است كه خبر فراخوان كنگره به همراه محورها و موضوعات و نشان كنگره با لينك به سايت كنگره در سايت اداره‌كل و كليه سايت‌های مرتبط قرار دهيم كه در اسرع وقت اين موضوع عملی خواهد شد.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان اردبيل با بيان اينكه برای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به صورت مستقيم پوستر و بروشور ارسال شده است تا در اين زمينه آثار و همچنين مقالات متناسب با موضوع كنگره ارسال شود، تصريح كرد: مقدمات رايزنی و هماهنگی با مراكز و مجامع علمی سطح استان انجام می‌گيرد.
حجت‌الاسلام مشهوری نظری اضافه كرد: امامزاد‌ه‌ها و اماكن مذهبی هميشه از شأن و منزلت و قداستی والاتر برخوردار بوده و اين منزلت و قداست همچنان حفظ شده و نسبت به ارتقا و احيای آن تلاش‌های مثبت صورت گرفته است.
وی در پايان سخنان خود تصريح كرد: برگزاری اين كنگره می‌تواند در تبيين و تشريح جايگاه امامزاده‌ها و همچنين عظمت حضور آنها در كشورمان بسيار موثر بوده و گره‌های گشوده نشده را باز كرده و زمينه يك تحول جدی را در اين بخش فراهم آورد.
captcha