کد خبر: 2553870
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن در مؤسسه سيدالشهداء اهواز

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: از سوی مؤسسه قرآنی سيدالشهداء اهواز يك دوره آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن در روزهای زوج برگزار می‌شود.

سيدعلی موسوی، مديرمسئول مؤسسه قرآنی سيدالشهداء اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، گفت: در راستای فرارسيدن فصل تابستان و جذب نوجوانان به كلاس‌های آموزش قرآن، از سوی مؤسسه سيدالشهداء اهواز دوره‌ آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن برگزار می‌شود.
اين فعال قرآنی به حضور 150 قرآن‌آموز در دوره‌ آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن اشاره و تصريح كرد: دوره روخوانی و روانخوانی قرآن روزهای زوج با در اختيار داشتن اساتيد باتجربه برگزار می‌شود.
وی ضمن بيان مطلب فوق افزود: طی ايام تابستان، دوره روخوانی و روانخوانی قرآن در نوبت صبح ويژه سنين 12 سال به بالا برگزار می‌شود و به مدت 3 ماه متوالی ادامه دارد.
مديرمسئول مؤسسه اشراق اهواز در ادامه يادآور شد: همچنين در نظر گرفته شده است تا يك دوره تربيت مربی تجويد قرآن همراه با آموزش مسائل اعتقادی در فصل تابستان در مؤسسه سيدالشهداء اهواز برگزار شود.
نايب رئيس اتحاديه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خوزستان در پايان خاطرنشان كرد: دوره روخوانی و روانخوانی قرآن مؤسسه سيدالشهداء اهواز از ابتدای تيرماه برگزار شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه دارد.
captcha