کد خبر: 2554979
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۶

فعاليت 104 مدرسه قرآن‌ در كهگيلويه و بويراحمد

گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون پرورشی ـ فرهنگی آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد گفت: 104 مدرسه قرآن‌ با حضور 27 هزار دانش‌آموز در این استان فعاليت می‌كند.

حجت‌الاسلام مصطفی شجاعيان، معاون پرورشی ـ فرهنگی آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: بايد توجه داشته باشيم كه تمام دستورهای اخلاقی و دينی زير‌بنای فطری دارند، زيرا آن‌چه به‌عنوان دستور الهی در قران آمده است و يا پيامبر بزرگوار(ص) به آن اشاره كرده است همه و همه بر اساس نيازمندی‌های فطری و طبيعی انسان تنظيم گرديده است نه آن كه برنامه‌های اخلاقی و دينی به افراد تحميل شده باشد.
وی اظهار كرد: مربی در خانواده چه در جايگاه پدر و مادر و چه در جايگاه خواهر و برادر بايد سعی كند تا فضائل اخلاقی را در کودک نهادینه کند، برخی از فلاسفه معتقدند كه بايد فضائل اخلاقی چنان در روح آدمی رسوخ كند كه حتی در خواب هم به عمل خلاف نينديشد و اين ممكن نيست مگر اينكه عادات نيك از كودكی در وی پرورش يابد.
معاون پرورشی ـ فرهنگی آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد بيان كرد: 104 مدرسه قرآنی با حضور 27 هزار دانش‌آموز فعاليت دارند و در زمينه رشته‌های قرآن، نماز، عترت، ورزش و كامپيوتر در ابن مدارس آموزش داده می‌شود.
حجت‌الاسلام شجاعيان ابراز كرد: سال ‌جاری در تمام شهرستان‌های استان تعداد زيادی از دانش‌آموزان و فرهنگيان در طرح ملی ثبت ‌نام كرده‌اند كه نسبت به سال گذشته پنج درصد افزايش يافته و از برگزيدگان تجليل شد.
معاون پرورشی ـ فرهنگی آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد عنوان كرد: برای ترويج، توسعه فرهنگ‌ و آشنايی بيشتر دانش‌آموزان مقطع ابتدايی امسال 22 مدرسه قرآن تشكيل و بيش از هفت هزار دانش‌آموز در اين مدارس فعاليت دارند.
حجت‌الاسلام شجاعيان خاطرنشان كرد: ۶۵ پايگاه اوقات‌فراغت در كهگيلويه و بويراحمد فعاليت می‌كنند كه از اين تعداد ۱۸ پايگاه در بويراحمد،۱۰ پايگاه در گچساران، 7 پايگاه در چرام، 2 پايگاه در باشت و ساير آن‌ها در شهرستان‌های كهگيلويه، دنا و بهمئی مستقر هستند.
وی ادامه داد: 30 هزار دانش‌آموز دراين پايگاه‌ها دربرنامه‌های فرهنگی ـ هنری كلاس‌های احكام، اذان، قرآن، كتابخوانی، داستان‌نويسی، مهارت آموزی و ورزشی اوقات ‌فراغت خود را سپری می‌كنند.
معاون پرورشی ـ فرهنگی آموزش و پرورش كهگيلويه و بويراحمد تأكيد كرد: يكی از اولويت‌های آموزش و پرورش غنی‌سازی اوقات‌فراغت دانش آموزان در فصل تابستان است كه در پايان اين دوره‌ها گواهينامه مهارت فنی به دانش‌آموزان داده می‌شود.
captcha