کد خبر: 2555183
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۹

برگزاری طرح اوقات ‌فراغت در ‌130 كانون‌ مساجد كهگيلويه

گروه اجتماعی: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه از آغاز طرح اوقات ‌فراغت در 130 كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد شهرستان‌های كهگيلويه، چرام و لنده ‌خبر داد.

آزاد خردمند، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: امسال طرح غنی‌سازی اوقات ‌فراغت در كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد كهگيلويه با رويكرد قرآن و عترت، اصول و فروع دين و فرهنگ و هنر در حال برگزاری است.
وی اظهار كرد: از 6 تيرماه طرح اوقات فراغت در 130 كانون فرهنگی ـ هنری مساجد شهرستانهای كهگيلويه، چرام ولنده در حال برگزاری است.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه بيان كرد: بهره‌گيری از مربيان با تجربه و متعهد، ارائه رشته‌های مختلف بر اساس نياز روز، مديريت امام جماعت بر اجرای طرح در مسجد، بازديدهای منظم گروه نظارتی دبيرخانه كانون‌های مساجد و اعتماد و اطمينان خانواده‌ها به سلامت برنامه‌های اين مراكز از جمله ويژگی‌های اين طرح است.
خردمند ابراز كرد: ترويج آموزه‌های دينی ‌ميان جوانان و نوجوانان از جمله مهم‌ترين اجرای طرح غنی‌سازی اوقات‌ فراغت است كه مسجد محوری و روحانی محوری در اجرای اين طرح از مهم‌ترين شاخصه‌ها محسوب می‌شود.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگيلويه طرح اوقات فراغت تابستانه برای جوانان را يكی از مهم‌ترين طرح‌های كانون‌های مساجد دانست و افزود: بايد از اين برنامه به نحو شايسته برای جذب جوانان استفاده كرد.
خردمند خاطرنشان كرد: مناسبت‌های ملی و مذهبی از جمله ولادت‌ها، شهادت‌ها و اعياد مذهبی با اجرای برنامه‌های ويژه‌ای از سوی كانون‌های مساجد استان همراه است كه مورد استقبال عموم مردم قرار می‌گيرد.
captcha