مريم انفرادی، مديرمسئول جامعةالقرآن محبت طوبی شهرستان مياندوآب در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: ثبتنام دوره آموزشی «تدبر در قرآن» ويژه بانوان در جامعةالقرآن محبت طوبی شهرستان مياندوآب برگزار میشود.
انفرادی در اين رابطه عنوان كرد: ثبتنام اين دوره قرآنی از 26 خردادماه در اين جامعةالقرآن آغاز شد و تا 20 تيرماه جاری همزمان با شروع كلاس به پايان خواهد رسيد.
وی همچنين تصريح كرد: مخاطبان شركتكننده در دوره آموزش تدبر در قرآن دختران سال آخر دبيرستان، دانشجويان و همچنين بانوان هستند كه در حالحاضر 15 نفر در اين دوره قرآنی ثبتنام كردهاند.
مديرمسئول جامعةالقرآن محبت طوبی در پااين خاطرناشان كرد: دوره تدبر در قرآن مقرر شده است در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 10:30 تا 12:30 برگزار شود و برای تدريس قرآنآموزان در اين دوره قرآنی نيز، از كتاب «تدبر در قرآن» نوشته علی صبوحی استفاده میكنند.