کد خبر: 2555859
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴

جشنواره «مدرسه عشق» 13 تير به كار خود پايان می‌دهد

گروه جهاد و حماسه: دبير دومين جشنواره «مدرسه عشق» از فعاليت اين جشنواره طی روزهای 11 ـ 13 تيرماه خبر داد كه طی آن از 300 بسيجی هنرمند تجليل خواهد شد.

سرهنگ محمد نادری، دبير جشنواره «مدرسه عشق» در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، جشنواره «مدرسه عشق» روز يازدهم تيرماه فعاليت خود را شروع كرده است و تا سيزدهم تيرماه به فعاليت خود ادامه می‌دهد.
وی با بيان اين مطلب افزود: توليدات و آثار فرهنگی و هنری اقشار بسيجيان در قالب نمايشگاه طی اين جشنواره به نمايش در می‌آيند. در اين راستا تمام آثار بسيجيان از جمله زيرشاخه‌های هنر تجسمی، خوشنويسی، فيلم، عكس، بازيگری و كارگردانی، سرود و تمام كتاب‌ها، نشريات و فصلنامه‌ها كه درباره موضوعات ارزشی و توسط بسيجيان نوشته شده است، نمايش داده می‌شوند.
دبير اين جشنواره گفت: همچنين كارگاه‌های آموزشی در رشته‌های فيلم، عكس وهنر خوشنويسی در دو شيفت صبح و عصر برای برادران و خواهران بسيجی در فرهنگسرای ولاء شهرری برگزار می‌شود.
سرهنگ نادری اعلام كرد: آئين اختتاميه اين جشنواره با حضور سردار نصيری، فرمانده بسيج استان تهران و حجت‌الاسلام و المسلمين فخری، نماينده ولی‌فقيه در بسيج استان تهران، فرماندهان و مسئولان اقشار بسيج فرهنگی و اجتماعی بسيجيان 15 شهر از توابع استان تهران نظير فيروزكوه، دماوند، ‌‌پيشوا، پاكدشت، رباط كريم، ملارد، قرچك و ... و با همكاری شهرداری شهرری برگزار خواهد شد.
در اين جشنواره همچنين از 300 اثر برگزيده بسيجيان هنرمند تجليل و قدردانی می‌شود.
captcha