کد خبر: 2555993
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱

برگزاری كلاس‌های آموزش قرآن در مؤسسه خاتم‌الانبياء بهار

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های آموزش قرآن در مؤسسه خاتم‌الانبياء بهار همدان آغاز شده است و تا شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.

طاهره ولی‌اقبال، مدير روابط عمومی مؤسسه خاتم‌الانبياء بهار همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های آموزش قرآن از خردادماه در مؤسسه خاتم‌الانبياء بهار همدان آغاز شده است و تا شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه بيان كرد: از كلاس‌های اين دوره می‌توان به روخوانی و روانخوانی، حفظ و مفاهيم قرآن اشاره كرد كه 2 تا 3 جلسه آموزشی در اين مؤسسه برگزار می‌شود.
ولی‌اقبال تصريح كرد: اين كلاس‌های آموزشی طبق منابع آموزشی در نظر گرفته شده در سه گروه سنی خردسال، نوجوان و بزرگسال برگزار می‌شود.
مدير روابط عمومی مؤسسه خاتم‌الانبياء بهار همدان در پايان خاطرنشان كرد: از مربيان اين دوره می‌توان به مرضيه جعفری، ليلا زاهدی، فاطمه احمدی، سرمدی و مرضيه ولی اقبال اشاره كرد.
captcha