به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی بوستان كتاب، نادر يزدانینسب، مدير بازاريابی و فروش مؤسسه بوستان كتاب گفت: 16 تيرماه، سالگرد رحلت مبلّغ بزرگ اسلام، حجتالاسلام والمسلمين فلسفی است. وی يكی از پركارترين و بابركتترين مبلّغان دينی در خطابه و تبليغ در نيمقرن اخير و نخستين خطيبی بود كه مسائل اجتماعی و تربيتی اسلام را به زبان ساده و با مهارت و هنرمندی اعجابآوری، در منابر طرح میكرد.
وی افزود: بوستان كتاب درباره اين عالم فرزانه دو كتاب چاپ و منتشر كرده كه يكی از اين عناوين، «زبان گويای اسلام» (يادنامه حجتالاسلام والمسلمين فلسفی) است كه در آن، دانشوران ارجمندی در مقالههای مستقل به معرفی استاد فلسفی(ره) پرداخته و مقام علمی و اخلاقی اين عالم فرهيخته را ستودهاند. مخاطب اين كتاب، عموم افراد جامعهاند. اين اثر در 532 صفحه و با قيمت ده هزار تومان به چاپ دوم رسيده و در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
يزدانی «تفسير بيان» را تأليف ديگر مرحوم فلسفی عنوان كرد و افزود: بوستان كتاب در 496 صفحه و با قيمت 13 هزار تومان اين كتاب را منتشر كرده است كه اثر حاضر نيز تلاشى تفسيرى است كه پديدآورنده آن، بنا بر مهارت و چيرهدستى كه در وعظ و منبر و خطابه داشت، آن را براى بعضى از طلاب و واعظان، تدريس كرده و سپس در قالب يك جلد كتاب درآورده است. اين كتاب، تفسير سوره حمد و آيات اول تا 162 سوره بقره است كه مطالب متنوعى در آن آمده است. اين كتاب نيز به چاپ دوم رسيده است.