کد خبر: 2556924
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱

تنها ماندن مرسی درس عبرتی برای خوش‌بينان به آمريكا است

گروه سياسی: رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: تنها ماندن مرسی در ميان امت اسلام و ملت خود درس عبرت بزرگی برای تمام كسانی است كه به تعامل با آمريكا خوشبين هستند و خصوصاً درسی برای اخوان‌المسلمين كه شايد دير نشده باشد تا به ميدان بيايند و جبران كنند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی بسيج، سرتيپ بسيجی محمدرضا نقدی رئيس سازمان بسيج مستضعفين در نشست هفتگی انديشه ولايت گفت: آنچه امروز در مصر می‌گذرد مايه عبرت همه كسانی است كه به تعامل با آمريكا خوشبين هستند؛ ببينيم در مصر چه شد كه برای اولين بار يك دولت با خون های زياد و خون دل های فراوان و آرای مردم، روی كار آمد ولی خيلی زود و حتی قبل از فرا رسيدن سالگرد حاكميت خود، بدون اينكه دفاع جدی از سوی هوادارانش صورت گيرد با كودتای نظامی ساده سرنگون شد.
وی به دلايل فراوان اين حادثه اشاره و تصريح كرد: مهمترين دليل آن خارج شدن مردم از صحنه حمايت از دولت و عدم آمادگی مردم برای فداكاری در راه حفظ اين دولت می‌باشد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه بيان كرد: برای عبرت گرفتن از اين حادثه بايد ديد چرا مردم، دولت منتخب خود را آنطور كه بايد حمايت نكردند و او را در مقابل كودتا تنها گذاشتند؟
وی تلاش عده‌ای را برای نسبت دادن اين حادثه به كمبود گاز و نان و مشكلات معيشتی مردم يادآور شد و افزود: حقيقت، چيز ديگری است، جوانان پرشوری كه جلوی تانك‌های رژيم مبارك سينه سپر كردند و مرسی را روی كار آوردند برای آرمان‌شان ارزش خيلی بيشتری قائل هستند كه بخواهند با كمبود نان و گاز از ميدان بيرون بروند.
جانشين فرمانده كل سپاه در امر بسيج خاطرنشان كرد: واقعيت اين است كه آمريكای مكار با حيله و نيرنگ و وعده‌های حمايت و بهبود شرايط، مرسی را از جهت گيری‌های انقلابی بر حذر داشت و او را به ورطه سازش كشاند.
وی وعده‌های آمريكا به مصر را برشمرده و ادامه داد: وعده‌های آمريكا مبنی بر استمرار كمك‌های مالی دو و نيم ميليارد دلاری به مصر، تقويت جايگاه مصر در عرصه بين‌المللی، حمايت از دولت در مقابل كودتای نظاميان، كمك‌های مالی چند ميليارد دلاری قطر و عربستان و ... به اندازه كافی وسوسه‌انگيز بود كه بتواند مرسی را به سازش با اسرائيل، دوری از ايران و مقابله با مقاومت در سوريه وا دارد، رفتاری كه روز به روز مردم انقلابی بويژه جوانان پرشور را نسبت به دولت مرسی دلسردتر و نااميدتر كرد.
سردار نقدی اقدامات انقلابی مردم مصر و واكنش‌های دولت مرسی را يادآور شد و گفت: مردم هر هفته لوله گاز مصر را به اسرائيل منفجر می‌كردند و دولت مرسی ترميم می‌كرد، آنها برای حمايت از غزه تجمع می‌كردند و مرسی راه را كنترل می‌كرد، آنها سفارت رژيم جعلی اسرائيل را اشغال می كردند و او آن را با عذرخواهی بازگشايی می‌كرد، مردم خواهان دفاع از مقاومت در سوريه بودند و او سفارت سوريه را تعطيل می‌كرد و همين رفتارها نيروی دفاعی مردمی و جوانان مصر را از كنار مرسی پراكنده كرد.
سردار نقدی با بيان اينكه در اين شرايط فقط نيروهای حزب اخوان‌المسلمين به صورت تشكيلاتی از مرسی حمايت می‌كنند و ديگر كسی برای مرسی باقی نمانده است، گفت: اين شرايط زمينه را برای كودتای نظامی بی دردسر فراهم ساخت.
وی ادامه داد: اين ترفند آمريكاست كه اسلام‌گرايان را ابتدا با كشاندن به ورطه سازش از چشم و نظر ملت خود می‌اندازد و سپس معارضان را عليه آنها می‌شوراند تا بدون اينكه دست خيانت خودش عليه آن ملت مشهود باشد، اسلام‌گرايان را از صحنه بيرون كنند.
وی با بيان اينكه اين روش همان كاری است كه امروز با اردوغان انجام می‌دهند و پيش از اين با گورباچف كردند و نقشه فردای آمريكا برای جمهوری اسلامی هم همين است، ادامه داد: اگر مرسی به جای اعتماد به وعده‌های پوشالی آمريكا، به اسلام و مردم خودش تكيه می‌كرد و به جای سازش با اسرائيل، سفارت اسرائيل را تعطيل می‌كرد و شير گاز و نفت را بر رژيم غاصب می‌بست و موضع قاطع در حمايت از فلسطين را پی می‌گرفت؛ مرسی و اخوان‌المسلمين تنها نمی‌ماندند و بيشتر از 70 درصد از مردم مصر چنان پشت سر او می‌ايستادند كه تا سال‌های سال ديگر هم هيچ قدرتی نمی‌توانست او را كنار بزند.
رييس سازمان بسيج مستضعفين تصريح كرد: اگر مرسی فريب آمريكا را نمی‌خورد و راه مبارزه با اسرائيل را در پيش می‌گرفت، جايگاه مردمی بالاتر از جمال عبدالناصر می‌يافت و امروز توده‌های مردم مصر كودتاچيان را به خاك مذلت می‌نشاندند و نه تنها در داخل مصر بلكه در تمام كشورهای اسلامی برای دفاع از او غوغا بود.
وی در ادامه خاطرنشان كرد: مگر ملت اسلام اجازه می‌دادند مراكز آمريكايی در پايتخت‌هايشان از اين تجاوز آشكار به مردم‌سالاری جان سالم به در برد؟ مگر پادشاهان خائن منطقه كه او را برای سازش با آمريكا و اسرائيل و مقابله با ايران تشجيع كرده و فريب دادند جرئت می‌كردند آشكارا رفتن مرسی را جشن بگيرند؟
جانشين فرمانده كل سپاه در امر بسيج در پايان سخنان خود بيان كرد: تنها ماندن مرسی در ميان امت اسلام و ملت خود درس عبرت بزرگی برای تمام كسانی است كه به تعامل با آمريكا خوشبين هستند و خصوصاً درسی برای اخوان‌المسلمين كه شايد دير نشده باشد تا به ميدان بيايند و جبران كنند.
captcha