کد خبر: 2556978
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۳

مهم‌ترين تجلی‌گاه نور قرآن در اخلاقيات افراد است

گروه انديشه: اگر به زندگی حافظان و قاريان قرآن كريم توجه كنيم، در‌می‎يابيم كه اكثر اين افراد از آرامش خاصی در زندگی برخوردارند و در ساير فعاليت‎های روزمره نيز موفق هستند، لذا مهم‏ترين و اصلی‎ترين تجلی‌گاه نور قرآن كريم در روحيات و اخلاقيات حافظ يا قاری آن است.

مسعود رضايی، حافظ برجسته قرآن در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‎المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، گفت: در دوره صدر اسلام يكی از اهداف حفظ آيات كلام‎الله مجيد، جلوگيری از تحريف اين كتاب آسمانی بود ولی امروزه به‌دليل پيشرفت صنعت چاپ و نشر، اين هدف كمتر مدنظر حافظان كلام‌‎الله مجيد است.
وی افزود: طبق فرمايش خداوند سبحان در قرآن كريم، آيات اين كتاب آسمانی، از جنس نور هستند و هنگامی‌كه آيات شريفه آن حفظ يا قرائت می‎شود، به‌عنوان اولين بهره، نور وجود انسان افزايش می‌يابد.
اين حافظ برجسته قرآن اظهار كرد: وقتی جوان مسلمان، در برخورد با آيات قرآن علاوه بر قرائت، آن‌ها را به محفوظات خود می‌افزايد، نور قرآن با قلب وی عجين شده و با گوشت و پوست وی می‎آميزد و برنامه هدايت و كتاب آسمانی وارد متن زندگی وی شده و برای هميشه او را از آسيب‎ها و گزندها حفظ می‌كند.
رضايی تأكيد كرد: اگر به زندگی حافظان و قاريان قرآن كريم توجه كنيم، در‌می‎يابيم كه اكثر اين افراد از آرامش خاصی در زندگی برخوردارند و در ساير فعاليت‎های روزمره نيز موفق هستند، لذا مهم‏ترين و اصلی‎ترين تجلی‌گاه نور قرآن كريم در روحيات و اخلاقيات حافظ يا قاری آن است.
وی عنوان كرد: توجه خاص علما و بزرگان دين، مراجع تقليد و به‌خصوص تأكيد مقام عظمای ولايت بر تربيت حافظان قرآن نشان از اهميت اين مهم دارد و نماينگر اين است كه مقام معظم رهبری تا چه حد بر اهميت اين مسأله واقف هستند.
اين حافظ قرآن كريم بيان كرد: دليل اصلی منويات مقام معظم رهبری مبنی بر پرورش 10 ميليون حافظ قرآن اين است كه حفظ قرآن باعث وارد شدن اين برنامه هدايت به متن زندگی بشر می‌شود و در جامعه‎ای كه ارتباط خوبی با قرآن كريم دارد و تعداد حافظان و قاريان آن زياد است می‎توان از سلامت اجتماعی اطمينان حاصل كرد.
رضايی در پايان، يادآور شد: جوانان علاقه‌مند به حفظ قرآن بايد پيش از اين‌كه به نفس حفظ آيات بپردازند، به مضمون آيات توجه داشته باشند و والدين نيز بهتر است سعی كنند فرزندان خود را از كودكی به حفظ سوره‎های كوتاه و شركت در جلسات و مسابقات قرآنی تشويق كنند.
captcha