کد خبر: 2557405
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

افتخار آفرينی قاری ايرانی در مالزی موجب مباهات ملت ايران است

سازمان اوقاف و امور خيريه با انتشار اطلاعيه‌ای با تبريك كسب مقام دوم رشته قرائت در پنجاه و پنجمين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كريم مالزی توسط نماينده اعزامی كشورمان، اين افتخارآفرينی شايسته را موجب مباهات ملت ايران دانست.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی و امور بين‌الملل سازمان اوقاف و امور خيريه، در اطلاعيه اين سازمان با تبريك و تهنيت اين افتخارآفرينی به قاری برگزيده، خانواده وی و ملت شريف ايران آمده است: جامعه قرآنی كشورمان، افتخاری ديگر آفريد و قاری اعزامی به مسابقات بين‌المللی مالزی، توانست در رقابتی نفسگير در ميان نمايندگان بيش از 40 كشور جهان، به مقام دوم اين مسابقات دست يابد.
در اين اطلاعيه با اشاره به اينكه جامعه قرآنی جمهوری اسلامی ايران بحمدالله سرشار از استعدادهای شگرف قرآنی است از مسئولان فرهنگی و اعضای جامعه قرآنی كشور دعوت شده است، در مراسم استقبال از محمد مشمول قاری افتخارآفرين كشورمان كه امشب در فرودگاه بين‌المللی امام خمينی(ره) برگزار می‌شود شركت كنند.
captcha