کد خبر: 2557473
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴

رعايت تقوا شرط اصلی انسجام مذاهب اسلامی است

گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی رضوانشهر با بيان اينكه رعايت تقوا و خدشه وارد نكردن به دين، شرط اصلی وحدت و انسجام ميان مذاهب اسلامی است، گفت:در اين مقوله حساس بايد نقشه دشمن را كه مهجور كردن امت اسلامی است نقش برآب كرد.

حجت‏الاسلام والمسلمين نادر يوسفی‌مطلق، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان رضوانشهر در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، اظهار كرد: ايجاد اتحاد ميان كليات‌ دين اسلام بدون در نظر گرفتن عقايد شخصی در اجزای دين كه مربوط به تعقل و اجتهاد است بايد مورد توجه‌ امت اسلامی باشد و در اين راستا نقش اصلی در ايجاد وحدت پايدار برعهده علما بوده و شايسته است آنان با رعايت اصولی نظير تقوا و توجه به قرآن در ايجاد وحدت تلاش كنند.
وی در ادامه افزود: رعايت تقوا و خدشه وارد نكردن به دين، شرط اصلی وحدت و انسجام ميان مذاهب اسلامی بوده است، لذا در اين مقوله حساس بايد نقشه دشمن را كه مهجور كردن امت اسلامی است نقش برآب كرد و از سويی در اين زمينه بر همه علمای جهان اسلام نيز واجب است كه از هيچ اقدامی برای تقويت وحدت اسلام و مسلمين در جهان دريغ نكنند.
حجت‏الاسلام يوسفی مطلق با اشاره بر اينكه الگو قرار دادن چگونگی برخورد امام علی(ع) با اختلافات صدر اسلام نيز می‏تواند به مقوله وحدت‏بخشی كمك بسياری كند، تصريح كرد: وحدت ميان شيعه و سنی شعار اصلی حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری است و اين موضوع نشانگر اهميت موضوع است .
رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان رضوانشهر در ادامه يادآور شد: حفظ هوشياری و وحدت مهم‏ترين راهكار خنثی كردن توطئه‏های خبيثانه دشمنان است و سبب گستردگی وحدت ميان شيعه و سنی می‏شود.
وی تاكيد كرد: هم اكنون دشمن از هر دستاويزی برای تبليغ بر عليه وحدت مسلمانان در رسانه‏ها بهره گرفته است، لذا در اين گردنه حساس بر عالمان اسلامی واجب است برای دستيابی جامعه دينی به انسجام و ايجاد فضای همدلی و اميد جريان‏های ضد وحدت را در ميان خويش منزوی كنند.
حجت‏الاسلام يوسفی مطلق در پايان خاطرنشان كرد: جوانان ما بايد هوشيار باشند و بدانند كه شيعه و سنی با هم برادرند و هدفشان رشد و تعالی و خدمت به خلق خداست و تا پايان عمرشان به پشتيبانی ازولايت فقيه و آب خاك ميهن عزيزمان دفاع می‌كنند.
captcha