کد خبر: 2557503
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴

مسابقه قرآن در يزد برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسابقه قرآن از سوی مؤسسه اسماءالحسنی يزد به مناسبت ماه رمضان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، از سوی مؤسسه قرآنی اسماءالحسنی يزد مسابقه قرآن ويژه ماه رمضان در پايان جلسات جزء‌خوانی قرآن برگزار خواهد شد.
لازم به ذكر است كه مؤسسه قرآنی اسماءالحسنی يزد جلسات جزءخوانی قرآن را هر روز ويژه بانوان ساعت 9 تا 10 با حضور زهرا امينی، از اساتيد قرآن برگزار می‌كند.
در اين دور از جلسات نكته‌های اخلاقی و تفسير هر جزء از قرآن بيان می‌شود و پايان هر يك از اين جلسات مسابقه قرآن برگزار و نفرات ممتاز حائز دريافت جوايزی به رسم يادبود می‌شوند.
همچنين بايد يادآور شد كه مؤسسه قرآنی اسماءالحسنی يزد هر سال برای ماه رمضان فعاليت‌های قرآنی انجام می‌دهد و در نظر دارد تا پايان فصل تابستان برای قرآن‌آموزان اردويی تفريحی برگزار كند.
captcha