کد خبر: 2557545
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۶

اجرای سه نمايش با مضامين طنز دينی در اردوگاه شهيد رجايی فريدون‌كنار

از سوی گروه تئاتر همرهان شهرستان محمودآباد در تابستان امسال، سه نمايش با مضامين طنز دينی در طرح گلستان قرآنی ويژه دانش‌آموزان دختر و خانواده‌های تحت پوشش كميته امداد امام خمينی(ره) در اردوگاه كميته امداد شهيد رجايی شهرستان فريدون‌كنار از دوم تيرماه تا 25 شهريورماه هر هفته به روی صحنه می‌رود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، با توجه به فرا رسيدن ايام تابستان و برگزاری اردوهای تابستانه كميته امداد امام خمينی(ره) و برگزاری طرح گلستان قرآنی اين نهاد، از سوی گروه تئاتر همرهان شهرستان محمودآباد سه نمايش كلبه نورانی، آستان بندگی كجاست و آهو خانم با مضامين طنز دينی در طول برگزاری طرح گلستان قرآنی با حضور دانش‌آموزان دختر تحت پوشش كميته امداد و خانواده‌های آنها به روی صحنه خواهد رفت.
نمايش اول نمايش كلبه نورانی به نويسنده اصغر بمانی و كارگردانی احترام حسين‌پور به نقش آفرينی احترام حسين‌پور، سليمه اصغری و شيوا نعمت‌پور است كه دستيار كارگردانی، موسيقی و صدا آن را پريسا دريايی به‌عهده دارد، منشی صحنه و گريم اين نمايش را سيده زهراء رضوی و طراحی صحنه و لباس آن را احترام حسين‌پور به‌عهده دارند.
نمايش ديگر نمايش آستان بندگی كجاست، به نويسندگی اصغر بمانی و كارگردانی احترام حسين‌پور است كه نقش‌آفرينی آن را احترام حسين‌پور، سليمه اصغری، سيده زهرا رضوی و پريسا دريايی به عهده داشته، ميترا ابراهيم‌زاده دستيار كارگردان، موسيقی و صدا، سيده زهرا رضوی، منشی صحنه اين نمايش را به‌عهده دارند.
نمايش سوم نمايش آهو خانم به نويسندگی و كارگردانی احترام حسين‌پور، دستيار كارگردانی و گريم ميترا ابراهيم‌زاده، نقش‌آفرينی احترام حسين‌پور و سليمه اصغری است، پريسا دريايی طراح و مجری صحنه و سيده زهرا رضوی منشی صحنه و طراحی لباس اين نمايش را به‌عهده دارند.
يادآور می‌شود، اين سه نمايش در هر هفته ايام تابستان به مدت يك روز در سالن آمفی‌تئاتر اردوگاه شهيد رجايی كميته امداد امام خمينی(ره) شهرستان فريدونكنار به روی صحنه می‌رود.
captcha