کد خبر: 2559624
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰

شركت بيش از 300 نفر در كلاس‌های آموزشی مؤسسه طاها بوشهر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های آموزش قرآن با حضور بيش از 300 نفر در مؤسسه طاها بوشهر آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.

زهرا كشاورزنيا، مديرمسئول مؤسسه طاها بوشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های آموزش قرآن از تيرماه با حضور بيش از 300 نفر در مؤسسه طاها بوشهر آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه با اشاره به كلاس‌های اين دوره بيان كرد: از كلاس‌های اين دوره می‌توان به تدبر در قرآن، مفاهيم كد 1007 و 1001، حفظ 5 جزء اول و حفظ 10 جزء اول قرآن اشاره كرد.
كشاورزنيا اظهار كرد: از مربيان اين دوره‌ها می‌توان به ليلا افرازمند، سيده هاجر بهزادی، حسينی و زهرا كشاورز اشاره كرد.
مديرمسئول مؤسسه طاها بوشهر در پايان خاطرنشان كرد: كلاس‌های اين دوره‌های آموزشی سه جلسه در هفته به مدت 120 دقيقه برگزار می‌شود و فراگيران در پايان دوره با قبولی در آزمون گواهينامه كسب خواهند كرد.
captcha