کد خبر: 2559820
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۳

رمضان ماه سبقت روزه‌داران در اطاعت و كسب خشنودی خداست

گروه احتماعی: پژوهشگر حوزه علميه قم، ماه مبارك رمضان را ميدان مسابقه‌ای بزرگ برای سبقت روزه‌داران از هم در اطاعت از خداوند و خشنودی او دانست.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اصفهان، نمايندگی امامزاده هلال بن علی(ع) حجت الاسلام و المسلمين سيد حسين مؤمنی، پژوهشگر حوزه علميه قم،با اشاره به حلول ماه مبارك رمضان، اين ماه را ماه ميهمانی خداوند و ماه نزول بركات و رحمت و مغفرت خداوند سبحان بر زندگی روزه داران ناميد و افزود: بنابر روايتی از پيامبر گرامی اسلام(ص) كه در كتاب معروف ميزان الحكمه نقل شده، اين ماه مبارك را از اين رو "رمضان" ناميده اند كه گناهان انسان را می سوزاند و از بين می برد.
حجت الاسلام والمسلمين مؤمنی ماه مبارك رمضان را ميدان مسابقه ای بزرگ برای سبقت روزه داران از هم در اطاعت از خداوند و خشنودی او دانست وافزود: امام صادق(ع) در روايتی فرموده اند روزی جبرئيل امين خطاب به پيامبر اكرم (ص) عرض كرد: خداوند فرموده هر كس در ماه مبارك رمضان قبل از افطار دعای عهد را بخواند، دعايش مستجاب، نماز و روزه اش را قبول و گناهانش را می بخشايد و اعمالش به همراه اعمال صديقين و صالحين بالا می برد.
وی توجه مردم شهرستان آران و بيدگل به ماه مبارك رمضان و زيارت ائمه اطهار(ع) و منسوبين به ايشان را نشانی از ولايتمداری مردم اين شهرستان دانست و اقزود: حضور پرشور مردم اين شهرستان در جزء خوانی قرآن كريم ويژه ماه مبارك رمضان در آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) تجلی گاه پيوند عميق مردم اين شهرستان با قرآن كريم است.
وی بقاع متبركه ائمه معصومين(ع) و منسوبين به آن ها را محل فرود ملائكه و بهترين محل استجابت دعا و مناجات به پيشگاه خداوند دانست و افزود: بسياری از بزرگان دينی ما مهم ترين دليل دست يافتن به درجات عرفانی و بهترين راه برای سلوك إلی الله را زيارت ائمه اطهار (ع) و امامزادگان می دانند.
وی واژه "زيارت" را حضور زائر در نزد زيارت شونده تعريف كرد و گفت: مهمترين شرط قبولی زيارت، توجه ويژه تمام و كمال رائر نسبت به جايگاه زيارت شونده است.
حجت الاسلام مؤمنی با اشاره به سخنی گهربار از پيامبر اكرم (ص) خطاب به حضزت اباعبدالله الحسين(ع) گفت: پيامبر گرامی اسلام(ص) فرموده اند: هر كس من يا حضرت اميرالمومنين علی(ع) يا يكی از فرزندانم را چه در زمان حيات يا پس از مرگمان زيارت كند، در روز قيامت به زيارتش می روم و از نگرانی روز قيامت نجاتش می دهم.
وی ضمن تأكيد بر ضرورت حضور در بقاع متبركه ائمه اطهار(ع) و فرزندان بزرگوار ايشان گفت: حضور در جوار حرم امامزادگانی همچون حضرت محمد هلال بن علی بن ابيطالب(ع) باعث ايجاد آرامش روحی، تزكيه نفس و صفای باطن در انسان می شود و الطاف خاصه خداوند تبارك و تعالی را نصيب زائر می كند.
captcha