کد خبر: 2559892
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹

نقش بی‌بديل مسابقات قرآن در نهادينه‌شدن فرهنگ قرآنی در جامعه اسلامی‌

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس سازمان جهاد كشاورزی آذربايجان شرقی يكی از مباحث مهمی كه می‌تواند در ترويج و نهادينه‌‌شدن موضوعات قرآنی در جامعه اسلامی‌ نقش مهمی ايفا كند را برگزاری مسابقات قرآنی در سطوح مختلف جامعه دانست.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، مسعود محمديان، رئيس سازمان جهاد كشاورزی آذربايجان شرقی پنج‌شنبه، 20 تيرماه در حاشيه برگزاری بيست و پنجمين دوره مسابقات قرآن سازمان جهادكشاورزی ماه مبارك رمضان كه با رقابت بيش از290 نفر از پرسنل سازمان وخانواده های آنان در محل مجتمع شهيدكسائی تبريز، برگزار شد، اظهار كرد: گرايش ذاتی مردم مسلمان كشورمان به قرآن به عنوان بزرگترين كتاب آسمانی، خود مويد اين نكته است كه مسئولان فرهنگی كشورمان بايد در ترويج فرهنگ دينی و قرآنی در جامعه نقش مهمی را ايفا كنند كه البته يكی از تاثير گذارترين اين راه‌ها برگزاری مسابقات قرآنی است.
وی با اشاره به ارزش قرآن كريم و جايگاه مأنوسان با كلام وحی در نظام جمهوری اسلامی، افزود: كيفيت برگزاری مسابقات و توجه به جايگاه منتسبان به قرآن كريم از جمله قاريان، حافظان، استادان و پيشكسوتان قرآنی در حين برگزاری مسابقات می‌تواند نقطه قوتی برای سازمان محسوب شود.
رئيس سازمان جهادكشاورزی استان با بيان اينكه از ديگر مواردی كه بر جايگاه رفيع قرآن كريم در نظام اسلامی صحه می‌گذارد برگزاری باشكوه و درجه يك مسابقات از حيث نظم، كيفيت، اطلاع‌رسانی و فضاسازی قرآنی خواهد بود، ادامه داد: تبيين جايگاه و اهميت برپايی مسابقاتی ويژه حفظ و قرائت قرآن در سطوح مختلف برای عموم جامعه امری ضروری است.
وی ضمن قدردانی از تمامی مجريان برگزاری بيست و پنجمين دوره مسابقات قرآن سازمان، در خصوص نحوه اجرايی كردن مطالبات قرآنی مقام معظم رهبری تصريح كرد: در صورتی كه مسابقات قرآن عمومی تر و گسترده تر شود قطعاً اقشار بيشتری را جذب می كند و ما شاهد رشد بيشتر قاريان و حافظان قرآن در جامعه خواهيم بود.
محمديان بر لزوم برگزاری مسابقات قرآنی مابين كشاورزان و بهره برداران استان تاكيد كرده و يادآور شد: شايسته است مجريان برگزاری اين مسابقات، آن را تعميم داده و كشاورزان و بهره برداران را نيز در اين مسابقات سهيم سازند.
captcha