کد خبر: 2560568
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۲

مراسم افتتاحيه كلاس‌های طرح اوقات فراغت تابستانی شهرستان كيار برگزار شد

مراسم افتتاحيه كلاس‌های تابستانی طرح اوقات فراغت نورالمهدی(عج) شهر گهرو امروز، 22 تيرماه با حضور سرپرست تبليغات اسلامی شهرستان كيار برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مراسم افتتاحيه كلاس‌های تابستانی طرح اوقات فراغت نورالمهدی شهر گهرو با حضور حجت‌الاسلام حسن بت‌شكن، سرپرست تبليغات اسلامی شهرستان كيار برگزار شد.
حجت‌الاسلام حسن بت‌شكن اظهار كرد: بارزترين ويژگی اوقات فراغت، آزادی و انتخاب و نوع فعاليت است ولی والدين به تصور اينكه بايد وقت جوانان و نوجوان فارغ شده از مدرسه را لزوما پر كنند، بدون توجه به علايق آنان كلاس‌های درسی و هنری و ورزشی را برای آنان تجويز و آنها را ملزم به شركت در آن می‌كنند واين خود باعث عدم استقلال جوانان و نوجوانان می‌شود.
يادآور می‌شود، برگزاری اين كلاس‌ها توسط سكينه رييسی، مربی اين دوره آموزشی اوقات فراغت تابستانی برگزار می‌شود.
captcha