کد خبر: 2561051
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷

مساجد؛ بهترين پايگاه برای تعالی جامعه ‌

گروه اجتماعی: دبير ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی از اقامه نماز به‌عنوان مهم‌ترين امر به معروف ياد كرد و گفت: بهترين پايگاه برای تعالی جامعه مساجد است و اقامه نماز باعث بيمه شدن جامعه از گناه و معصيت می‌شود.

حجت‌الاسلام كميلی، دبير ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، با اشاره به نقش نماز و جايگاه مساجد در كاهش آسيب‌ها و منكرات گفت: خداوند در آيه 45 سوره عنكبوت می‌فرمايد: «‌اتْلُ مَا أُوحِيَ إِلَيْكَ مِنَ الْكِتَابِ وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنكَرِ وَلَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ؛ آنچه را از كتاب آسمانى به تو وحى شده تلاوت كن، و نماز را بر پادار كه نماز(انسان را) از زشتى‏ها و منكرات باز مى‏دارد و خداوند مى‏داند شما چه كارهایى انجام مى‏دهيد»، چراكه نماز جلوی فحشا و منكر را می‌گيرد و مهم‌ترين عامل كاهش آسيب‌های اجتماعی همين اقامه نماز است.
وی با بيان اينكه اهميت و جايگاه رفيع نماز تا حدی است كه از نماز به‌عنوان ستون دين و معراج مؤمنان ياد می‌شود، گفت: در روايات مهم‌ترين عامل سالم‌سازی و رشد و شكوفايی جامعه نماز می‌باشد و بهترين پايگاه برای تعالی جامعه نيز مساجد معرفی شده است.
دبير ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی از اقامه نماز به‌عنوان مهم‌ترين امر به معروف ياد كرد و گفت: بهترين پايگاه برای تعالی جامعه مساجد است و اقامه نماز باعث بيمه شدن جامعه از گناه و معصيت می‌شود.
وی با بيان اينكه نهادينه شدن نماز با خلوص نيت در جامعه از بهترين شيوه‌های تربيت نسل نو است، تصريح كرد: برای جلوگيری از ضدارزش‌ها و منكرات، بداخلاقی‌ها فردی، اجتماعی و سياسی در جامعه آنچه باعث بيمه شدن جامعه از گناه و معصيت می‌شود همين اقامه نماز است.
حجت‌الاسلام كميلی درباره وظايف و تكاليف مردم نسبت به نماز و مساجد گفت: در آیه 132 سوره طه آمده است: «وَأْمُرْ أَهْلَكَ بِالصَّلَاةِ وَ اصْطَبِرْ عَلَيْهَا لَا نَسْأَلُكَ رِزْقًا نَّحْنُ نَرْزُقُكَ وَالْعَاقِبَةُ لِلتَّقْوَى‏؛ و خانواده خود را به نماز امر كن و خود‌(نيز) با همه نيرو بر‌(مراعات) آن شكيبايی كن، ما از تو هيچ روزی نمی‌طلبيم‌(تا توانش را نداشته باشی) اين ماييم كه تو را روزی می‌دهیم، و عاقبت‌(نيك) از آن تقواست.
وی يادآور شد: امر به معروف و نهی از منكر بايد از خانواده طبق آيات و روايات شروع شود و امر به نماز بهترين امر به معروف است.
captcha