کد خبر: 2561083
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۸

مجموعه فعاليت‌های اداره تبليغات اسلامی كاشان در سال جاری تشريح شد

رئيس اداره تبليغات اسلامی كاشان مجموعه فعاليت‌های اين اداره را در طول سال جاری تشريح كرد.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدعبدالصاحب حسينی، رئيس اداره تبليغات اسلامی كاشان در گفت‌و‌گو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، از اعزام ۱۳۰۲ مبلغ از اين شهرستان در مناسبت‌های ملی و مذهبی طی سال گذشته خبر داد و افزود: اين تعداد مبلغ در ماه‌های محرم‌الحرام، صفرالمظفر، رمضان‌المبارك، نهم ربيع‌الاول، شعبان‌المعظم، 13 رجب‌المرجب، ميلاد امام علی(ع) و 27 رجب، مبعثت حضرت رسول(ص)، جمادی‌‌الاولی و جمادی‌الثانی از فاطميه اول تا دوم، روز عرفه در ذی‌الحجه الحرام، روز شهادت امام جعفر صادق(ع) و ايام اعتكاف در راستای ترويج شعائر مذهبی و معارف اسلامی به شهر روستاهای تابعه شهرستان و در مواردی خارج از شهرستان اعزام شده‌اند.
وی افزود: هفته ولايت، ايام نوروز، سالگرد رحلت امام خمينی(ره)، ايام‌الله دهه فجر، اوقات فراغت، شب‌های جمعه و به مدارس و هيئت‌ها و مراكز فرهنگی ـ مذهبی از ديگر مناسبت‌های ملی و رسمی اعزام مبلغين است.
به گفته وی، تشكيل پرونده برای 30 نفر از مبلغين، برگزاری 12 جلسه از جلسات ماهانه روحانيان مستقر و طرح هجرت و چهار گردهمايی فصلی مبلغات از ديگر برنامه‌های فرهنگی ـ مذهبی اداره تبليغات اسلامی كاشان در حوزه اعزام مبلغين طی سال گذشته است.
رئيس اداره تبليغات اسلامی كاشان در ادامه با تشريح گزارش كاملی از آمار فعاليت‌های اين اداره در سال 1391 و جزئيات آن، افزود: اين اداره در حوزه‌های فرهنگی، قرآنی، تشكل‌های دينی و دوره‌های عمومی نيز فعاليت‌های متعدد و قابل توجهی را انجام داده است.
حجت‌الاسلام حسينی پاسخگويی اساتيد به شبهات دينی، اجرای طرح‌های گفتمان‌های دينی در قالب 20 همايش و كارگاه، نهضت قرآن‌آموزی شامل روخوانی و مفاهيم قرآن برای 500 نفر، 30 كلاس طرح توانمندسازی آحاد مردم در قرائت صحيح قرآن و نماز برای 600 نفر و برگزاری يك كلاس فرهنگ‌سازی انس با قرآن برای 15 نفر از خردسالان پيش‌دبستانی را از كارهای اداره تبليغات اسلامی كاشان در حوزه قرآنی عنوان كرد.
وی ادامه داد: برگزاری شش كلاس آموزشی قرائت قرآن سطح سه و چهار برای 72 نفر، يك كلاس دوره تربيت معلم روخوانی و روانخوانی سطح(1) برای 17 نفر، يك كلاس دوره تربيت معلم تجويد قرآن سطح (2) برای 20 نفر ،20 مورد بازديد از كلاس‌های قرآنی مراكز و مؤسسات قرآنی و طرح نهضت قرآن‌آموزی، دو كلاس آموزش ترجمه و تفسير قرآن طرح بينات 16(تفسير سوره ابراهيم) برای 40 نفر، برگزاری 20 محفل انس با قرآن و توزيع هزار جلد قرآن اهدايی در جلسات قرآنی و مراكز و مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآن را از ديگر فعاليت‌های اين حوزه برشمرد.
حسينی اظهار كرد: اجرای طرح آموزش قرآن ضمن خدمت كاركنان دولت (غيرحضوری) ويژه كارگزاران حج و زيارت (روخوانی و روانخوانی سطح 1 و 2 ) برای 40 نفر، دو گردهمايی مسئولان مراكز و مؤسسات و خانه‌های قرآنی، اعزام 60 نفر از قاريان و حافظان و گروه‌های تواشيح به جلسات و محافل داخل و خارج شهرستان، مشاوره قرآنی به پنج نفر از ارائه‌كنندگان پايان‌نامه‌های حوزوی و كارشناسی ارشد، برگزاری 30 مورد مسابقات قرآنی از سوی مؤسسات و خانه‌های قرآن از جمله برنامه‌های اين اداره است.
وی ادامه داد: برگزاری آزمون مرحله اول و كتبی اعطای مدرك تخصصی حفاظ قرآن در حوزه امتحانی كاشان(هفتمين دوره) برای 130 نفر، آزمون مرحله دوم و شفاهی اعطای مدرك تخصصی حفاظ قرآن در حوزه امتحانی كاشان برای 45 نفر، ثبت نام 44 نفر برای شركت مسابقه تفسير قرآن كريم نورالهدی شش، اجرای 10 كلاس طرح قرآنی 1446 برای 200 نفر و برگزاری 50 جلسه كرسی تلاوت هفتگی برای پنج هزار نفر از برنامه های متنوع ديگر اداره تبليغات اسلامی كاشان در حوزه قرآنی است.
به گفته وی، تشكيل هفت هسته فرهنگی، 25 بوستان معرفت ويژه جوانان، 45 پايگاه اوقات فراغت تابستان، برگزاری دو اردوی فرهنگی برای 45 نفر از نخبگان جوان، برگزاری شش جلسه توجيهی مسئولان هسته‌ها و بوستان‌های معرفت، 12 مورد حمايت و هدايت فعاليت‌های مسجد محوری و كتابخانه‌های شبستان‌ها، حمايت از 15 كانون فرهنگی دارای مجوز با اهدای كتاب، برگزاری مراسم اعتكاف در در 43 مسجد سطح شهر و روستاها، چهار مورد گردهمايی فصلی ائمه جمعه و جماعت، صدور 25 گواهينامه‌های آموزشی فرهنگی و توزيع دو هزار و 500 كتب آموزشی و فرهنگی نيز از جمله فعاليت‌های حوزه فرهنگی اداره تبليغات اسلامی كاشان است.
رئيس اداره تبليغات اسلامی كاشان تشكيل 24 جلسه از جلسات شورای مركزی هيئت‌های مذهبی و كانون مداحان، صدور 25 مجوز هيئت‌های مذهبی و جلسات مذهبی، تمديد 140 مجوز هيئت‌های مذهبی و جلسات مذهبی، 240 مورد بازديد و سركشی از برنامه‌های هيئت‌های مذهبی شهرستان در ايام محرم، صفر و فاطميه را نيز از فعاليت‌های اين اداره در حوزه تشكل‌های دينی برشمرد.
وی افزود: برگزاری 85 جلسه حل اختلاف هيئت‌های مذهبی، ثبت 850 نامه دريافتی و ارسالی در شورای هيئت‌ها، 10 مورد گردهمايی منطقه‌ای هيئت‌های مذهبی، سه مورد گردهمايی عمومی هيئت‌های مذهبی، چهار مورد گردهمايی مداحان و شاعران مذهبی، ثبت 318 مورد اطلاعات پرونده هيئت‌ها در سامانه، تشكيل و تكميل پرونده 40 نفر از مداحان و 41 مورد ساماندهی، ارزيابی و تشكيل پرونده قاريان مجالس ترحيم از ديگر برنامه‌های انجام شده در اين حوزه است.
حجت‌الاسلام حسينی برنامه‌های عمومی اداره تبليغات اسلامی كاشان در حوزه اطلاع‌رسانی و نشر اخبار و كارهای تحقيقاتی را بيان كرد و گفت: 186 عنوان خبر توليد و درج شده در سايت اداره www.kashantabligh.ir))، ارسال 184 عنوان خبر توليد شده به سايت سازمان (www.ido.ir) و درج 110 عنوان خبر در خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مكتوب از ديگر خدمات عمومی اين اداره در حوزه نشر و اطلاع‌رسانی است.
وی در پايان تصريح كرد: درج 380 عنوان مقاله و 50 ويژه نامه در سايت اداره، صدور هفت عنوان بيانيه و اطلاعيه، نصب پلاكارد، پارچه نوشته در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی، حضور به عنوان عضو در پنج جلسه كميته روابط عمومی شورای اطلاع‌رسانی ادارات فرمانداری كاشان، دو نشست خبری با خبرنگاران، تدوين و انتشار چهار عنوان ويژه نامه مكتوب و تهيه سه مورد كليپ آسيب‌های عزاداری در كاشان از ديگر برنامه‌های عمومی اين اداره در حوزه نشر و اطلاع‌رسانی است.
captcha