کد خبر: 2561746
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲

ضرورت ترويج شادی‌های حلال در ماه خدا/ برپايی جشنواره رمضان در برج ميلاد

گروه اجتماعی: مديرعامل برج ميلاد با تأكيد بر ضرورت ترويج شادی‌های حلال در شب‌های ماه خدا اظهار كرد: جشنواره رمضان در قالب 100 غرفه و 42 عنوان برنامه در برج ميلاد تهران در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، فرزاد هوشيار پارسيان، مديرعامل برج ميلاد تهران امروز 24 تيرماه، در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران به تشريح برنامه‌های جشنواره رمضان در اين برج پرداخت و اظهار كرد: اين جشنواره از 19 تيرماه تا 18 مرداد‌سال جاری، از ساعت 19 تا 2 بامداد در قالب 100 غرفه و 42 عنوان برنامه‌ای‌ اجرا می‌شود.
هوشيار بر ضرورت ترويج شادی‌های حلال در شب‌های ماه رمضان تأكيد و تصريح كرد: در صدد هستيم با ايجاد فضاهای ثابت فرهنگی يك پاتوق شاد شبانه خانوادگی را در شهر تهران ايجاد كنيم كه در اين راستا جشنواره رمضان را آغازگر اين هدف قرار داده‌ايم.
وی از برپايی جشنواره «رمضان؛ ميراث مسلمانان» خبر داد و گفت: اين جشنواره در بخش بين‌الملل با حضور 15 كشور از جمله: پاكستان، بنگلادش، تاجيكستان، لبنان، اندونزی، هلند، بلژيك، بوسنی، نيجريه، افغانستان و فلسطين برگزار می‌شود. در اين جشنواره در صدد هستيم در ذيل پرچم پيامبر اعظم(ص) آداب، فرهنگ و رسوم كشورهای مسلمان در ماه رمضان را مرور كنيم.
مديرعامل برج ميلاد جشنواره رمضان را در برگيرنده 10 غرفه ورزشی و 10 غرفه تفريحات و سرگرمی برشمرد و گفت: 10 قوم ايرانی نيز با حضور در اين جشنواره به معرفی فرهنگ و آداب و رسوم خود در ماه رمضان می‌پردازند، همچنين موسيقی مقامی ايران نيز بخش ديگری از اين جشنواره است كه در قالب آن شش قوم ايرانی در برج ميلاد حضور پيدا می‌كنند.
وی به برپايی اكسپوی هنرهای دينی در طبقه دوم تجاری برج ميلاد در قالب جشنواره رمضان اشاره كرد و گفت: نمايشگاهی از فرش و دست‌بافت‌های عشايری كشور نيز در اين جشنواره به چشم می‌خورد.
هوشيار پارسيان بخش ديگری از جشنواره رمضان را اطعام ايتام برشمرد و گفت: مراسم ميزبانی از 70 يتيم هر شب با همكاری خيران در برج ميلاد تهران برگزار می‌شود. همچنين مراسم ضيافت الهی هر شب در برج ميلاد اجرا و به مدت 45 دقيقه از شبكه دو سيما و به مدت 90 دقيقه از راديو جوان پخش می‌شود.
وی 20 غرفه جشنواره رمضان را متعلق به مؤسسات خيريه دانست و اظهار كرد: هر شب از سه هزار نفر در چهار نقطه برج ميلاد در قالب افطاری ساده پذيرايی به عمل می‌آيد.
وی به ويژه برنامه‌‌های عيد فطر اشاره و اظهار كرد: كنسرت «عشق من ــ ايران من» با حضور جمعی از خوانندگان در شب و روز عيد سعيد فطر و موسيقی تلفيقی شاهو با حضور 50 نوازنده در شب ميلاد امام حسن مجتبی(ع) در برج ميلاد تهران برگزار می‌شود. همچنين جشنواره رمضان در شب‌های قدر به طور كامل تعطيل و اين برج ميزبان ويژه برنامه‌های شب‌های قدر با حضور مداحان و سخنرانان دينی می‌شود.
مديرعامل برج ميلاد به برپايی پنج غرفه با محوريت پاسخ به سؤالات و شبهات شرعی، در قالب جشنواره رمضان اشاره كرد و گفت: در اين جشنواره روحانيون در ارتباط صميمی با كودكان به اجرای برنامه می‌پردازند.
برپايی 20 غرفه ويژه حيوانات اهلی در قالب دهكده حيوانات، اجرای برنامه در دو بخش جداگانه در دلفيناريوم برج ميلاد، غرفه‌های صنايع دستی و جشنواره غذاهای ايرانی از ديگر برنامه‌هايی بود كه مديرعامل برج ميلاد به معرفی آن در قالب جشنواره رمضان پرداخت.
يادآوری می‌شود در پايان اين نشست خبری از كتاب «ميلاد يك رويا» متشكل از گفت‌وگوهايی با طراحان، سازندگان و مديران پروژه برج در مقاطع مختلف ساخت آن و همچنين از كتاب «آسمان نزديك است» با محوريت عكس‌هايی از برج ميلاد رونمايی شد.
captcha