کد خبر: 2561772
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹

اجرای طرح سطح‌سنجی قرآن در كانون‌های دائمی كميته امداد چهارمحال و بختياری

گروه فعاليت‌های قرآنی: مديركل كميته امداد چهارمحال و بختياری از اجرای طرح سطح‌سنجی قرآن در كانون‌های دائمی اين نهاد با هدف برنامه‌ريزی در راستای افزايش سطح معلومات قرآنی و شناسايی استعدادهای قرآنی استان خبر داد.

ابوالقاسم رستگار، مديركل كميته امداد چهارمحال و بختياری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از اجرای طرح سطح‌سنجی قرآن در كانون‌های دائمی اين نهاد خبر داد.
وی خاطرنشان كرد: اين طرح با هدف برنامه‌ريزی به‌منظور افزايش سطح معلومات قرانی، شناسايی استعدادهای قرآنی و آماده‌سازی مددجويان برای حضور در مسابقات استانی و كشوری اجرا می‌شود.
به گفته مديركل كميته امداد چهارمحال و بختياری، در اين طرح تمامی دانش‌آموزان زير پوشش كميته امداد استان در رشته‌های قرائت، اذان و حفظ قران كريم شركت می‌كنند.
رستگار با اشاره به ضرورت گسترش آموزه‌های قرآن در سطح جامعه، تصريح كرد: اجرای طرح سطح‌سنجی قرآن اقدامی در راستای تحقق اين مهم و اعتلای معنوی جامعه است.
مديركل كميته امداد استان با تأكيد بر لزوم كاربردی شدن معارف ناب قرآن در جامعه، اظهار كرد: پرداختن به اين رشته‌ها مقدمه‌ای برای ورود به قرآن و كسب معارف والای آن برای تحقق جامعه‌ای ايده‌آل و مورد رضايت پروردگار است.
captcha