کد خبر: 2561823
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۲

آغاز به‌كار نمايشگاه «ضيافت» در فرهنگسرای امام خمينی(ره) زنجان

گروه هنر: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زنجان از آغاز به‌كار نمايشگاه خوشنويسی ادعيه قرآنی با عنوان «ضيافت» در فرهنگسرای امام خمينی(ره) این استان خبر داد.

يحيی اميری، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اين‌كه اين دستگاه فرهنگی برنامه‌های مختلفی را در طول ماه مبارك رمضان در سطح شهرستان برگزار می‌کند، ابراز كرد: برپايی نمايشگاه دعاهای قرآنی در قالب آثار خوشنويسی هنرمندان زنجانی، يكی از اين برنامه‌هایی است كه همزمان با چهارمين روز از ماه مبارك رمضان در زنجان آغاز به‌كار كرده است.
وی افزود: اين نمايشگاه، با دربرداشتن آثار خوشنويسی عبدالله ميری، يكی از هنرمندان خوشنويس زنجانی، ادعيه‌ای را كه در قالب آيات مطهر قرآن كريم نازل شده است به مخاطبان خود نمايش می‌دهد.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زنجان با اشاره به اين‌كه در اين نمايشگاه هنری 40 تابلوی خوشنويسی به نمايش گذاشته شده است، اظهار كرد: اين نمايشگاه با عنوان ضيافت در نگارخانه هنر فرهنگسرای امام خمينی(ره) استان برپا بوده و علاقه‌مندان تا پايان ماه مبارك رمضان می‌توانند از آن ديدن كنند.
اميری تصريح كرد: در كنار برپايی نمايشگاه هنری ضيافت، نمايشگاه عرضه محصولات فرهنگی ـ قرآنی نيز در فرهنگسرای امام خمينی(ره) زنجان داير بوده و تا پايان اين ماه مبارك برپا است.
وی، غرفه‌های ارائه پوشش‌های اسلامی، نرم‌افزارهای قرآنی و كتب دينی ـ قرآنی را از جمله بخش‌های اين نمايشگاه دانست و عنوان كرد: در حاشيه ارائه اين محصولات فرهنگی، پيراهن‌هايی مزين به تصاوير شهدای هشت سال دفاع مقدس نيز به بازديدكنندگان ارائه می‌شود.
اين مقام مسئول در پايان، خاطرنشان كرد: بهره‌مندی از فيوضات ماه مبارك رمضان و همچنين ايجاد فضايی معنوی در مراكز هنری ـ دينی شهرستان، از جمله اهداف برگزاری اين‌گونه نمايشگاه‌ها از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زنجان است.
captcha