به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، روحالله عرفانی، كارشناس فرهنگی اداره تبليغات اسلامی چناران روز 25 تيرماه با اعلام اين خبر گفت: در اين نمايشگاه 30 عدد تابلوی فرهنگی با موضوع عفاف و حجاب، جهد و جهاد و خطبه غرای نهجالبلاغه با عنوان راه و بيراه در معرض بازديد عموم قرار گرفته است.
وی افزود: اين نمايشگاه تاكنون در مناسبتها و مراسم مذهبی و طرحها و برنامههای متعدد فرهنگی در سطح شهرستان به نمايش درآمده است.
عرفانی اضافه كرد: نمايشگاه عفاف و حجاب تا پايان ماه مبارك رمضان به صورت همزمان با نمايشگاه كتاب كانون هنرمندان چناران داير خواهد بود.
وی همچنين، تعداد كتب عرضه شده در نمايشگاه را 1100 جلد ذكر كرد و افزود: اين تعداد در قالب 600 عنوان با موضوعات مختلف دينی، فرهنگی، اجتماعی، روانشناسی و كودكان در معرض بازديد علاقهمندان قرار گرفته است.
كارشناس فرهنگی اداره تبليغات اسلامی شهرستان چناران در پايان سخنان خود در اين زمينه اضافه كرد: بازديد از نمايشگاه برای عموم آزاد است.